Descrierea produsului

Un scaun auto I-size, construit conform noilor standarde i-Size ECE R129, care poate fi utilizat de la nastere pana la varsta de 4 ani.

 

Caracteristici:

Siguranta, inainte de toate

i-Anchor Advance face imposibilul posibil, fiind cel mai sigur mijloc de transport potrivit chiar si pentru cei mai mici bebelusi. i-Anchor Advance este alegerea perfecta pentru primul drum spre casa si se poate folosi pana in primele zile la gradinita; adica de la 0 luni pana la 18 kg, aproximativ 4 ani.



Certificare pentru impactul lateral

Tehnologia exclusiva utilizata pentru zona capului Tri-Protect™, cu 3 zone distincte de testare a sigurante

Sistem patentat Intelli-Fit™- care utilizeaza cea mai noua formula de spuma ce preia intensitatea socurilor cauzate de un impactatenuand astfel substantial efectul lui

Protectia maxima pentru zona capului si a gatului, gratie primului test standardizat cu privire la siguranta, in cazul impactului lateral. Chiar daca normele in vigoare ECE R44.04 nu prevad obligativitatea acestor teste, i-Anchor Advance a aderat la viitoarele standarde (ECE R129.00), incluzand acest test standard.

 

Pozitia cea mai sigura

Studiile au aratat ca pozitia indirectia opusa sensului de mers este mai sigura cu pana la 500% in cazul oricarui impact. Din acest motiv, I-Anchor Advance a fost realizat pentru a permite utilizarea acestei pozitii pana la 15 luni.(confom noilor reglementari).

Sistemul Guard Surround Safety™ integreaza, in ambele laterale ale scaunului, panouri de protectie suplimentare – menite sa reduca la maxim posibilul soc al unui impact

Testarea conform sistemului Q

In testrea i-Anchor Advance nu au fost folosite simple papusi textile, ci a fost implementat sistemul Q, ceea ce presupune instalarea mai multor senzori, locati in punctele sensibile: cap, gat, torace, pelvis – pentru a reda acuratetea maxima a transformarilor din timpul unui posibil impact. Astfel ca, fiecare detaliu a fost modificat si remodificat in baza acestor sute de teste.

 

Baza Isofix a sistemului i-Anchor Advance

Instalare foarte simpla,utilizand fie sistemul Isofix

Picior de sustinere, conform noilor reglementari

Sistemul de fixare ajustabil, in podea este conceput pentru a absorbi majoritatea socurilor, in cazul unui imapact. Desigur, acesta include si un mecanism avertizare in cazul instalarii incorecte.

Ajustarea pozitiei baxei isofix, se poate face in mers, nefiind necesara re-instalarea bazei

Cele7 pozitii de ajustare a spatarului pot fi modificate usor in timpul mersului, fara a deranja bebelusul

Sistem foarte facil de reglare a centurilor si a tetierei. Ambele se ajusteaza simultan printr-o singura miscare

Cadrul de otel (atat al scaunului, cat si al bazei) este menit sa minimizeze orice miscare in cazul unui posibil soc, si sa reduca transferul impactului catre copil

Panou de ventilatie pozitionat in spatar, pentru a evita supra-incalzirea

Toate zonele de contact ale scaunul contin pernite suportAceste pernite suplimentare sunt detasabile.

2 zone independente de absortie a socului sunt localizate in piciorul bazei, precum si in baza, avand ca scop sa capitoneze si sa minimizeze efectele unui posibil impact

Sistem isofix retractabil – cu 10 pozitii distincte

Modificarea pozitiei cu fata sau cu spatele in directia de mers se face foarte usor – prin activarea unui singur buton

Are indicatori de instalare corecta – indicatori de culoare, care confirma faptul ca instalarea scaunului de baza s-a efectuat corect.

i-Anchor Advance teste si certificari:

ECE R129.00 (i-Size)

Dimensiuni:56.5X44X63.5 CM

Greutate: 15.4 kg

Utilizare: In directia opusa sensului de mers de la 40 cm – 105 cm ( mai putin de 18.5 kg)

In directia sensului de mers: 80 cm -105 cm (15 luni – aprox. 4 ani)