Descrierea produsului

* Scaunul auto Smartfix Pro cu sistem isofix pentru grupele 2-3 (15- 36 kg), se poate utiliza de la aprox 4 ani , pana la 12 ani

 * Cu ajutorul conectorilor Isofix, fotoliul auto Smartfix poate fi conectat foarte usor la sistemul ISOFIX standard al automobilului dvs. Sistemul Isofix al scaunului a fost imbunatatit si este compatibil cu majoritatea automobilelor standard cu Isofix (lista automobilelor va este pusa la dispozitie la cerere) si stabileste o conexiune sigura intre scaunul auto  si automobil .

* Sistem de conectori retractabili: datorita sistemului retractabil, conectorii K-FIX pot fi retrasi in interiorul scaunului auto rapid si usor. Datorita acestui fapt scaunul auto poate fi utilizat si in automobile fara sistem Isofix (prinderea scaunului auto facandu-se doar prin centura in 3 puncte a automobilului).

* Kiddy Smartfix are un sistem unic de ajustare cu o singura mana, atat in inaltime, cat si pe latime ("umerii" se indeparteaza). Practic, scaunul creste odata cu copilul (fiecare treapta inalta tetiera cu 4,5 cm).

* Pana acum, copiii transpirau imediat in scaunul de masina. Husa scaunului este fabricata in zonele sensibile la caldura din materialul special Thermotex, cu un sistem unic de circulatie a aerului, care permite pielii micutului sa respire.

* Siguranta maxima: scaunul  este captusit cu materiale care absorb extrem de bine socul in caz de impact: materialul tip fagure de miere (Honeycomb V2) asigura cea mai buna protectie posibila.

* Sezutul este extensibil, avand rolul de a asigura mai mult confort la drum mai lung.

* Scaunul este dotat cu ghidaj pentru centura de siguranta, pentru o instalare cat mai facila si corecta.

* Scaunul este dotat cu o tetiera foarte confortabila cu protectie in caz de impact lateral

* Husele pot fi indepartate pentru a fi spalate manual la 30 grade

* Extrem de usor de manevrat

* Disponibil in mai multe variante de culori

* Prinderea se face cu centura in 3 puncte a automobilului. Copilul este mai bine protejat in caz de impact, datorita tehnologiei KSA versiunea 2, integrata (Kiddy Shock Absorber), care capteaza presiunea care actioneaza asupra centurii de siguranta.

* Textura materialului husei: soft-tex/ thermotex

* Omologat pentru utilizarea in avion

* Dimensiuni: greutate aprox. 8 kg

Dimensiuni (l x H x Adancime): 47cm x 68 cm x 40 cm , valorile minime (15 kg+) 

Produs in conformitate cu ECE R44/04

Garantie 24 luni