Descrierea produsului

ZitiFix 123 de la More by Babyauto este un scaun auto cu sistem de fixare isofix.

Scaunul auto ZitiFix 123 poate fi utilizat de catre copii incepand cu 9 kg (aproximativ 9 luni) pana la 36 kg (aproximativ 12 ani).

Scaunul se instaleaza exclusiv cu fata catre sensul de mers, iar intre 9-18 kg se utilizeaza cu centurile in 5 puncte cu care vine echipat.

Intre 15- 36 kg centurile scaunului se indeparteaza, iar fixarea copilului se face cu ajutorul centurii de siguranta in 3 puncte a automobilului.

FABRICAT IN SPANIA: scaunele auto ZitiFix 123 MORE by Babyauto sunt proiectate, testate si aprobate de cei mai buni experti , in conformitate cu standardele si valorile  europene de siguranta si de viata.

ISOFIX: sistemul isofix permite fixarea direct pe sistemul de prindere isofix al automobilului.

OMOLOGAT: ZitiFix 123 a fost proiectat, testat si certificat conform normei europene in vigoare R44/04.

MATERIAL ANTI-PERSPIRANT 3D: material special 3D cu forma fagurelui de miere, in zona capului si a sezutului, pentru confortul sporit al copilului in timpul calatoriei.

Scaunul auto ZitiFix 123 este echipat cu protectie laterala a capului copilului prin tehnologia H-PAD, care asigura protectie in caz de impact lateral.

Sistemul de centuri al scaunului auto ZitiFix 123 are prindere in 5 puncte, pentru siguranta maxima in automobil a copilului dvs. Pernutele pentru umeri ale centurilor sunt special concepute pentru a reduce presiunea asupra copilului in caz de impact .

Tetiera reglabila automat: ZitiFix 123 dispune de sistem de reglare a tetierei si totodata a centurii in inaltime, ceea ce il face usor de utilizat si elimina posibilitatea reglarii eronate a tetierei si a centurii pe inaltime.

Incepand cu 18 kg, centura in 5 puncte se poate indeparta. Scaunul dispune de ghidaje pentru centura de siguranta a masinii, care se utilizeaza pentru fixarea copilului pentru grupele 2-3.

Husa se poate indeparta cu usurinta si se poate spala manual la 30 grade Celsius, fara stoarcere/ uscare automata.

Dimensiuni:

* Inaltime : 71cm

* Latime exterioara : 50cm

* Latime interioara sezut fara perna reductor : 32cm , cu perna reductor : 22cm

* Adancime exterioara : 45cm

* Adancime interioara(sezut) : 35cm

Greutate : 7 kg