Descrierea produsului

F500K este scaunul auto care combina perfect beneficiile unui scaun confortabil cu adaptabilitatea lui inovativa si cu garantia oferita de testele de siguranta, realizate in conditii stricte, conform valorilor mondiale SPARCO.
Cu o experienta de peste 35 de ani in realizarea si testarea echipamentelor de siguranta, folosite in cursele auto – SPARCO a lansat scaunul auto F500K cu urmatoarele caracteristici:
Conform cu standardele ECE R44/04, pentru grupa 0+, 1
Scaunul va fi pozitionat in directia opusa sensului de mers, in etapa initiala (0 -> 10-13 kg), iar apoi in directia de mers (9 – 18 Kg)
Sistem util de fixare in masina, cu ajutorul centurilor masinii.
Sistem de fixare a centurilor masinii, menit sa  reduca miscarea scaunului in timpul mersului si sa-i creasca stabilitatea acestuia.
Pernite de protectie in zona centurilor, pentru confortul in timpul calatoriilor.
Pernita de suport in interiorul scaunului – pentru mentinerea pozitiei lombare corecte (cand copilul este mic)
Pernita este detasabila si lavabila.
Pernita ergonomica in zona tetierei – ea poate fi folosita si separat
Perna are un design unic, mentine pozitia copilului in timpul somnului fiind special conceputa pentru a spijini in mod natural capul copilului
Centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte
Materialele au fost alese pentru a evita supra-incalzirea
Dublu sistem de inclinare:
1. Inclinare  –  prin glisarea sezului pe baza scaunului (3 pozitii)
2. Inclinare –  a  bazei ca atare a scaunului (prin inaltarea ei intr-o pozitie distincta )
In ambele cazuri s-a avut in vedere pastrarea centrului de greutate si a unghiurilor de inclinare, sigure in caz de impact.
Centuri reglabile in inaltime si in latime, pe masura ce copillul creste
Sistem de protectie laterala foarte efcient
Husa detasabila si lavabila
Grupa: 0 +1  (0-18 kg)
 
SPARCO Italia este unul din cei mai importanti producatori de componente si accesorii auto, in special cele care vizeaza siguranta maxima a pasagerilor (scaune, casti, protectii, etc). Cu o experienta de peste 35 de ani, SPARCO vizeaza in special zona de raliuri, curse auto si de motociclete  – motiv pentru care SIGURANTA este cea mai importanta valoare a produselor sale. Scaunele auto pentru bebelusi SPARCO au fost proiectate si realizate conform acelorasi criterii stricte de siguranta si testate in cele mai moderne facilitati de testare.