Descrierea produsului

Calatoria bebelusului va fi placuta si confortabila gratie scaunului auto I-MAX SP ISOFIX.
Bebelusul se va bucura de privelistea din jur, iar parintii de confortul de a-si lua bebelusul la plimbare, in deplina siguranta.
Scaunul auto I-MAX SP ISOFIX este recomandat pentru grupa 1/2/3 (9-36 kg).
Sistemul Isofix ofera maxima protectie în toate situatiile de impact si exclude riscul ca scaunul sa alunece, sa se rastoarne sau sa se balanseze. Prin legatura directa cu scaunul masinii, sistemul Isofix reduce defectele de fixare a scaunului auto pentru ca bebelusul sa calatoreasca în deplina siguranta.

Caracteristici:
- scaun auto dotat cu sistem de fixare ISOFIX , cu indicator vizual pentru o prindere corecta si sigura ;
- sistem antibasculare (chinga cu fixare in portbagaj sau in spatele tetierelor banchetei)
- dotat cu cotiere mobile. Cotierele mobile permit ca asezarea sau scoaterea copilului din scaun sa se realizeze cu usurinta, iar copilului are un confort sporit pentru sprijinirea bratelor .
- reductoare de sezut, spate si cap detasabile.
- tapiteria  este detasabila si lavabila.
-  tetiera reglabila pe inaltime pe 5 pozitii ;
- centuri de siguranta multiple cu prindere in 5 puncte.
- centuri de siguranta reglabile pe inaltime in 3 pozitii.
- pernele moi atasate pe centurile de siguranta protejeaza bebelusul de presiunea prea puternica atunci cand masina franeaza, dar protejeaza si impotriva iritatiilor ce pot aparea mai ales vara din cauza caldurii.

Pozitionarea scaunului se face cu fata spre directia de mers, pe scaunul din spate al unui vehicul echipat cu sistem de siguranta Isofix. Scaunul poate fi instalat si pe locul din dreapta soferului DOAR daca airbag-ul pentru pasagerul din dreapta soferului este dezactivat.
Montarea se realizeaza cu usurinta, respectand manualul de instructiuni primit la achizitia produsului.


Dimensiuni : 45 x 45 x 72 (cu extindere la 88 cm inaltime)

Greutate: brut 7,5 kg si net 6,7 kg

Acest produs este produs în conformitate cu standardul european de siguranta ECE R44 / 04 (scaune auto pentru copii), asigurând maximum de siguranta si confort pentru copilul dumneavoastra.