Descrierea produsului

I-Anchor este primul scaun de masina cu baza isofix, construit conform noilor standarde i-Size ECE R129, care au intrat in vigoare in 2015.

 

Caracteristici:

Siguranta, inainte de toate

 I-Anchor face imposibilul posibil, fiind cel mai sigur mijloc de transport potrivit chiar si pentru cei mai mici bebelusi. i-AnchorFIX este alegerea perfecta pentru primul drum spre casa si se poate folosi pana in primele zile la gradinita; adica de la 0 luni pana la 18 kg,aproximativ 4 ani.

 

Certificare pentru impactul lateral

Protectia maxima pentru zona capului si a gatului, gratie primului test standardizat cu privire la siguranta, in cazul impactului lateral. Chiar daca normele in vigoare ECE R44.04 nu prevad obligativitatea acestor teste, i-Anchor a aderat la viitoarele standarde (ECE R129.00), incluzand acest test standard.

 

Pozitia cea mai sigura

Studiile au aratat ca pozitia in directia opusa sensului de mers este mai sigura cu pana la 500% in cazul oricarui impact.  Din acest motiv, I-Anchor a fost realizat pentru a permite utilizarea acestei pozitii pana la 15 luni.(confom noilor reglementari). Daca insa, doriti ca dupa 9 kg sa utilizati pozitia ”in directia sensului de mers”, i-Anchor face si acest lucru posibil. (cu un singur buton de activare).

 

Testarea conform sistemului Q

In testrea i-Anchor nu au fost folosite simple papusi textile, ci a fost implementat  sistemul Q, ceea ce presupune instalarea mai multor senzori, locati in punctele sensibile: cap, gat, torace, pelvis – pentru a reda acuratetea maxima a transformarilor din timpul unui posibil impact. Astfel ca, fiecare detaliu a fost modificat si remodificat in baza acestor sute de teste.

 

Baza Isofix a sistemului i-Anchor:

Instalare foarte simpla, utilizand fie sistemul Isofix, fie centurile de siguranta, fie ambele optiuni.

Picior de sustinere, conform noilor reglementari

Sistemul de fixare ajustabil, in podea este conceput pentru a absorbi majoritatea socurilor, in cazul unui imapact. Desigur, acesta include si un mecanism avertizare in cazul instalarii incorecte.

Ajustarea pozitiei baxei isofix, se poate face  in mers, nefiind necesara re-instalarea bazei

Cele 7 pozitii de ajustare, pot fi modificate usor in timpul mersului, fara a derabja bebelusul

Baza accepta si instalarea scaunului auto Joie –  GEMM (0-13 kg).

 

i-AnchorFIX teste si certificari:

ECE R129.00 (i-Size) si  ECE R44.04

 

De ce i-Anchor? 

  • Este potrivit inca de la nastere – Scaunul de masina i-AnchorFIX este alegerea perfecta pentru primul drum spre casa, si se poate folosi pana in primele zile la gradinita; adica pana la 18 kg, aproximativ 4 ani.
  • Daca se doreste, de la 9 kg – scaunul poate fi pozitionat in sensul directiei de mers
  • Toate zonele de contact ale scaunul continpernite suport. Aceste pernite suplimentare sunt detasabile.
  • Modificarea pozitiei ’in directia’ / ’in directia opusa’  sensului de mers se face foarte rapid, gratie butonului conceput cu acest scop
  • Tetiera reglabila in mai multe pozitii, pe masura ce copilul creste
  • Centurile se regleaza automat, nu este necesara scoaterea lor
  • Partile laterale ale scaunului continmateriale care permit ventilatia, pentru a evita supraincalzirea in timpul calatoriilor
  • Este testat pentru impactul lateral – i-AnchorFIX este primul sistem de scaun + baza isofix care au fost testate conform noilor standarde i-Size. Este construit din multiple straturi de spuma speciala, pentru a proteja cat mai eficient pana si pe cei mai mici bebelusi.
  • Instalare super-rapida – Cu ajutorul bazei i-AnchorFIX, scaunul se instaleaza instant, utilizand baza isofix– pentru o calatorie lipsita de griji
  • Se poate ajusta usor – Are 7 pozitii de inclinare care se pot ajusta din mers; iar tetiera si lungimea centurilor se pot modifica cu o singura mana.
  • Are un picior de fixare – Pentru a asigura stabilitate maxima, atat piciorul de fixare, cat si baza scaunului contin mai mule straturi de materiale care absorb socurile.
  • Are indicatori de instalare corecta – Are indicatori de culoare, care confirma faptul ca instalarea scaunului de baza s-a efectuat corect.

 

Premii obtinute

Sistemul i-AnchorSafe a castigat pretigiosul premiu Red Dot Award in 2014 pentru designul produsului.

Red Dot Design Award este un premiu acordat pentru design unor produse din diverse categorii din toata lumea.

 

Despre Joie

Promisiunea facuta de Joie este: Noi le contruim mai sigure!

Pentru ca avem o capacitate de testare certificata, care uzeaza de acuratete maxima in simularea accidentelor. Acest lucru ne confera precizie si integritate in constructia produselor noastre. Scaunele auto Joie au fost supuse la peste 100 de teste de simulare a accidentelor, la o viteza de peste 50km/h. Am facut toate aceste lucruri, pentru ca parintii sa se poata relaxa intr-o calatorie sigura si plina de veselie alaturi de cei mici!

i-AnchorSafe este primul sistem care detine certificarea i-Size ECE R129 privind scaunele de masina, emisa de guvernul britanic. Astfel, i-AnchorSafe este testata atat conform standardelor in vigoare ECE R44.04, cat si conform noilor standarde i-Size ECE R129.