Descrierea produsului

Caracteristici scaun auto Kiddy GuardianFix Pro 2 cu sistem de prindere isofix:

Scaunul auto pentru copii Kiddy GuardianFix Pro 2 combina calitatile modelului de succes Guardian Pro cu designul modern si avantajele sistemului de prindere isofix . GuardianFix Pro 2 este un scaun auto sigur si confortabil care creste odata cu copilul tau- exact cum iti doresti!

Scaunul auto pentru copii GuardianFix Pro 2 este recomandat copiilor care au greutatea intre 9 kg si 36 kg (aproximativ 9 luni- 12 ani). Este prevazut cu sistem Isofix standard si este compatibil cu majoritatea automobilelor care dispun de acest sistem de prindere. Pentru lista detaliata a modelelor, va rugam consultati  vanzatorul.

Caracteristici de siguranta si confort Kiddy GuardianFix Pro 2:

Perna anti- impact originala Kiddy:  perna frontala anti- impact a scaunului auto GuardianFix Pro 2 ofera o protectie sporita copilului. In cazul unui accident, perna anti- impact functioneaza asemenea unui airbag ce preia fortele din partea superioara a corpului copilului si le distribuie in mod egal pe o suprafata mai mare. Centura nu poate astfel rani copilul (cum se intampla in cazul scaunelor auto clasice, cu centura de siguranta in 5 puncte), iar zona cervicala si umerii sunt mult mai bine protejate.

Sistem de conectori retractabil: datorita sistemului retractabil , conectorii K-FIXpot fi retrasi in interiorul scaunului auto rapid si usor. Datorita acestui fapt scaunul auto poate fi utilizat si in automobile fara sistem isofix.

Kiddy Shock Absorber (KSA)- versiunea 2: incepand cu grupa 2 de utilizare ( 15 kg sau 4 ani), copilul este securizat in scanul auto cu ajutorul centurii in 3 puncte a automobilului, asemenea adultilor. Kiddy Shock Absorber (KSA) are rolul de a prelua tensiunea  care s-ar rasfrange in mod normal asupra pieptului copilului in caz de accident, protejandu-l astfel  pe micutul dumneavoastra impotriva impactului. In cadrul testelor realizate de catre organizatia germana Stiftung Warrentest KSA versiunea 2 s-a dovedit a fi cu pana la 41% mai eficienta  in cazul unui impact frontal comparativ cu versiune precedenta.
Materiale de protectie de inalta tehnologie:Kiddy GuardianFix Pro are protectia laterala imbunatatita, datorita materialului de inalta tehnologie Honey Comb v2 care contine EPP (Expanded Polypropylene- un material folosit inclusiv pentru captusirea castilor motociclistilor) in dreptul capului si umerilor copilului, cele mai sensibile zone in caz de impact.
Design geometric optimizat al protectiilor laterale: datorita noului design al componentelor care alcatuiesc  sistemul de protectii laterale in caz de impact, materialul nostru de inalta performanta  Honey Comb v2 (material tip  „ fagure de miere”) este  mai eficient cu aproximativ 27% in cazul unui accident comparativ cu versiunea precedenta, conform Stiftung Warentest. Astfel, capul si umerii sunt foarte bine protejati si in acelasi timp privirea copilului nu este restrictionata de niciun obstacol.
Scaunul Kiddy GuardianFix Pro 2 creste odata cu copilul dvs! Acesta se adapteaza perfect dimensiunilor copilului atat in inaltime cat si in latime, astfel incat acesta sa se simta confortabil pana la varsta de 12 ani. Reglarea se face prin simpla tragere a unei clapete, cu o singura mana.
Aprobat si pentru calatoria cu avionul: in opinia expertilor, in timpul calatoriei cu avionul, centura simpla in 2 puncte ar putea reprezenta un risc de siguranta pentru copii mici, in cazul unor turbulente sau al unei aterizari de urgenta. Scaunul auto Kiddy GuardianFix Pro 2 este aprobat pentru calatoria in avion a copiilor, de catre TÜV Rheinland si de catre Autoritatea Federala a Aviatiei (se poate verifica acest lucru prin existenta autocolantului TÜV pe spatele scaunului auto).
Pentru o utilizare cat mai confortabila si facila, scaunul auto Kiddy GuardianFix Pro 2 dispune de un ghidaj integrat al centurii de siguranta diagonale (pentru grupele 2 si 3 ).
In prezent, Kiddy este singura companie din industria de copii ale carei scaune auto sunt recomandate si  testate de catre Asociatia Forumului pentru un Spate Sanatos (A.G.R.) – Un stil de Viata mai Bun precum si Asociatia Federala a Scolilor Germane www.agr-ev.de.

* Scaunul este dotat cu o tetiera foarte confortabila cu protectie in caz de impact lateral

* Husele pot fi indepartate pentru a fi spalate manual la 30 grade

* Extrem de usor de manevrat, riscul de instalare gresita este aproape nul

* Disponibil in mai multe variante de culori

* Prinderea se face cu ajutorul conectorilor isofix K-FIX si cu centura in 3 puncte a automobilului.

* Copilul este mai bine protejat in caz de impact, datorita tehnologiei KSA versiunea 2, integrata (Kiddy Shock Absorber), care capteaza presiunea care actioneaza asupra centurii de siguranta.

* Textura materialului husei: soft-tex/ thermotex

* Sezutul este extensibil in adancime pe trei pozitii, si are pe langa rolul de a asigura mai mult confort, si pe acela de a preveni alunecarea copilului pe sub centura in caz de impact.

* Greutate aprox. 8,5 kg

Dimensiuni:

* Minimum: 46 x 68 x 40 cm  

* Maximum: 60 x 81 x 52 cm