Descrierea produsului

Scaunul auto MAMA LOVE Shield este destinat copiilor cu o greutate cuprinsa intre 9 si 36 kg (grupa I/II/III).

 * Acesta a fost creat pentru a proteja copilul in timpul calatoriilor cu masina si pentru a-i asigura un confort sporit. 

 * Scaunul auto MAMA LOVE Shield se monteaza cu fata la sensul de mers si se fixeaza cu ajutorul centurii de siguranta in 3 puncte a masinii. Centurile scaunului auto se pot regla pe 3 nivele de inaltime si sunt prevazute cu protectii pentru umeri.

 * Este important ca centurile sa fie reglate conform inaltimii copilului pentru a nu i se crea disconfort si a nu diminua siguranta. Centurile scaunului auto se vor folosi la grupa I, iar incepand cu grupa II se poate renunta la ele, de la aceasta greutate utilizandu-se prinderea centurii de siguranta a masinii. 

 * ATENTIE! Se va renunta la centurile de siguranta ale scaunului auto doar daca copilul este suficient de inalt pentru a folosi centura de siguranta a masinii. Verificati daca centura de siguranta a masinii are o pozitie corespunzatoare peste corpul copilului. Aceasta nu trebuie sa atinga gatul copilului, ci sa stea intr-un mod corespunzator pe umarul acestuia. 

 * La grupa III se poate renunta la spatar, iar scaunul auto se poate folosi ca inaltator. La aceasta grupa fixarea se va face folosind ghidajul de centura si centura in 3 puncte cu care este dotat autoturismul. 

 - Scaunul auto indeplineste cerintele grupelor de utilizare 1,2 si 3 fiind destinat transportului copiilor cu greutatea intre 9 si 36 kg 

 - Confectionat din material textil de calitate, confortabil, care imita bumbacul

 - Centura de siguranta reglabila pe 3 nivele de inaltime

 - Centurile scaunului au sistem de prindere in 5 puncte

 - Perna reductoare detasabila pentru sezut si cap, indepartabile

 - Husa se poate spala manual la 30 °C

 - Dimensiuni produs: (l x L x A): 45*64*40

 - Greutate: 5 kg

Omologat conform ECE R44/04

Scaun auto MamaLove Shield grupa 9-36 kg Albastru

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra