Descrierea produsului

Scaunul auto Concord Reverso Plus  impresioneaza prin design si siguranta, fiind un scaun auto care respecta in totalitate noua norma de siguranta i-Size cat si importantului  Testul Plus.

Testul Plus este un test suplimentar efectuat pe scaunele proiectate pentru piata suedeza si se refera la fortele care actioneaza asupra gaturlui si capului copilul in caz de accident .

Scaunul este prevazut  adaptorului pentru nou nascuti care este inclus in set, bebelusii pot sta aproape la orizontala foarte confortabil pana cand au 3-5 luni cat si a unui  unui  reductor suplientar pentru perioada de varsta urmatoare inlcus in set . Dupa aceasta perioada, se utilizeaza fara adaptorul pentru nou nascuti si este recomandabil pentru copii cu inaltime de maxim 105 cm si greutate maxim 23 kg.

 

In ceea ce priveste manevrabilitatea, Concord Reverso  Plus este mult inaintea scaunelor care se utilizeaza cu spatele la directia de mers. Multumita unui buton rotativ, este posibila ajustarea piciorului de sprijin suplimentar in felul acesta fiind modificat unghiul scaunului, astfel incat copilul poate sta confortabil pe spate sau in sezut. Aceasta ajustare poate fi realizata chiar si de pe scaunul soferului. Ca regula generala, toate ajustarile scaunului pot fi realizate din toate partile accesibile din masina si sunt marcate cu indicatori mecanici vizibili.

 

Concord Reverso reprezinta o noua generatie de scaune auto care se utilizeaza doar cu spatele la directia de mers, iar siguranta a depasit cu mult asteptarile in testele de omologare, datorita cadrului de protectie circular realizat din aluminiu si a carcasei interne multifunctionale, realizata in totalitate din materiale absorbante ale socului in caz de impact. Este oferita protectie maxima si greutate minima, scaunul avand doar 10.2 kg impreuna cu adaptorul pentru nou nascuti, iar fara acest adaptor, greutatea se situeaza la 9.9 kg.

 

Beneficiile utilizarii scaunului Reverso  Plus Isofix:

-          primul scaun auto care a fost conceput special pentru a respecta norma i-Size.

-          utilizare cu spatele la directia de mers, extrem de sigur si extrem de usor.

-          multumita adaptorului pentru nou nascuti, interiorul scaunului este similar unui landou pentru bebelusi cu varsta maxim 3 – 5 luni.

-          extrem de simplu de utilizat si perioada lunga de utilizare, pana cand copilul are 105 cm (aprox 4 ani).

-          ajustarea rapida si facila a spatarului scaunului multumita butonului rotativ.

Sistem de prindere al scaunului in autovehicul:

-          se fixeaza in sistemul isofix universal al masinii cu spatele la directia de mers pe toata perioada in care este utilizat. Dupa fixarea scaunului in sistemul Isofix al masinii, nu mai este necesara prinderea sa cu centurile de siguranta ale masinii.

Sisteme de reglare ale scaunului auto:

-          modificarea unghiului intregului scaun, prin urmare spatar reglabil pozitii multiple, unghiul scaunului modificandu-se cu maxim 9 grade sau 9 cm intre pozitia de minim si maxim.

-          tetiera reglabila cand nu este utilizat adaptorul pentru nou nascuti, pozitii multiple, modificandu-se cu maxim 9 cm intre pozitia de minim si maxim.

-          sistem unic de ajustare a piciorul suplimentar de sprijin in functie de masina in care este utilizat.

Sisteme de siguranta ale scaunului auto:

-          sistemul isofix rigid ofera siguranta sporita atunci cand scaunul este utilizat in mod corect.

-          piciorul suplimentar de sprijin, acest sistem fiind special creeat astfel incat in caz de impact, scaunul sa nu se roteasca.

-          hamuri de siguranta cu prindere in 5 puncte.

-          sistem „3D de protectie” multumita cadrului din aluminiu care inconjoara intreg scaunul auto, oferind protectie din toate partile.

Confort:

-          ofera foarte mult spatiu pentru picioare chiar daca este utilizat cu spatele la directia de mers.

-          copilul poate vedea pe geam (lateral si luneta) atunci cand este in pozitia cea mai ridicata, fara posibilitatea de a vedea pe fereastra in pozitia cea mai lasata (s-a luat in calcul nivelul minim si maxim al ochilor bebelusilor si copiilor cu varsta de maxim 4 ani).

-          este cel mai usor scaun care este utilizat cu spatele la directia de mers i-Size (aprox 10 kg).

-          usor de ajustat multumita ajustarilor pe baza de buton rotativ, accesabil din toate partile.

-          acces facil la sistemul isofix, atunci cand se doreste eliberarea scaunului din sistemul isofix al masinii.

-          sistem de ventilatie in spatarul scaunului, cu rezultate foarte bune in pastrarea temperaturii constante la nivelul scaunului.

Materialele din care este realizat scaunul auto:

-          materialele textile sunt de cea mai buna calitate, conceptul dupa care sunt realizate fiind denumit Trizone Concept, respectiv materiale textile confortabile, care lasa pielea copilului sa respire si in acelasi timp, se tocesc greu.

Perioada de utilizare:

-          grupa i-Size, de la nastere pana la aproximativ 4 ani (maxim 105 cm inaltime/23 kg). Noua grupa nu mai are in vedere doar greutatea copilului.

Detalii tehnice Reverso Isofix:

-          dimensiunile aproximative interioare ale scaunului cu adaptorul pentru nou nascuti: latime zona umeri: 250 mm, latime tetiera 155 mm, latime sezut 200 mm, adancime: 250 mm.

-          dimensiunile aproximative interioare ale scaunului fara adaptorul pentru nou nascuti: latime zona umeri: 310 mm, latime tetiera 210 mm, latime sezut 290 mm, adancime: 275 mm.

-          dimensiuni exterioare maxime aproximative (L x l x H / mm): 750 x 435 x 450-540

-          greutate scaun: 9.5 – 10.2 kg

-          adaptor pentru nou nascuti varsta 0....3-5 luni inclus in set

-          reductor scaun copil pentru varsta > 4- 5 luni inclus in set

-          garantie: 2 ani

-          indeplineste noua norma i-Size.

-          producatorul isi rezerva dreptul de a aduce imbunatatiri modelelor proprii, fara a anunta aceste modificari in prealabil.