Descrierea produsului

Scaunul de masina Safe Rider Juju este un scaun practic, cu o greutate redusa, de doar 4 kg, ce poate fi montat foarte usor in orice tip de masina. Poate fi transformat cu usurinta intr-un inaltator, prin detasarea spatarului. Prioritatea noastra este siguranta copilului dvs, din acest motiv Safe Rider este conceput cu tetiere laterale, pentru maximum de protectie in zona capului.

Scaunul este recomandat de la 9 la 36 de kg sau intre 9 luni si 12 ani si este certificat in conformitate cu normele europene ECE 44/04 pentru Grupele 1,2,3.

Cotierele confera un plus de confort pentru copil, iar centurile sunt reglabile pe inaltime. Materialul scaunului este unul calitativ si rezistent in timp , avand proprietatea de a permite pielii minimul de respiratie necesar.

Caracteristici:

  • este dotat cu husa detasabila si lavabila
  • fixare in masina cu centura in 3 puncte
  • sistem de prindere ham 5 puncte
  • cotiera acoperita cu material
  • usor de montat in orice model de masina
  • spatar detasabil
  • protectie laterala la impact si absorbtie a socurilor
  • 4 pozitii de reglare a centurilor de siguranta (umeri)

Utilizare:

Grupa 1 (9-18 kg): scaunul auto este fixat de bancheta autoturismului cu ajutorul centurii diagonale pentru adulti, in timp ce bebelusul este fixat cu ajutorul hamurilor cu prindere in 5 puncte

Grupa 2 (15-25 kg): hamurile cu prindere in 5 puncte sunt indepartate, iar centura diagonala in 3 puncte pentru adulti este folosita pentru pentru fixarea copilului. Pentru a va asigura ca centura de siguranta este pozitionata corect peste umarul copilului, este esential sa utilizati ajustorul de centura inclus.

Grupa 3 (22-36 kg): spatarul este indepartat, utilizandu-se doar baza scaunului, cu functie de inaltator auto dotat cu cotiere.

Recomandare:

Instructiunile trebuie tinute  cu scaunul de masina pentru copii pe perioada utilizarii.

Acest scaun auto pentru copii poate fi instalat doar cu ajutorul unei centuri în trei puncte.

Nu utilizati scaunul de copii pe locul pasagerului din fata, daca acesta este prevazut cu airbag.

Nu lasati copilul nesupravegheat in scaun.

Dimensiuni: 400*430*640 mm

Greutate: 3,8 kg

Scaun auto Safe Rider Negru-Gri

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra