Descrierea produsului

TRIFIX - sigur, usor, elegant si unic.
Certificat universal pentru utilizare în orice masina cu puncte de ancorare ISOFIX si TopTether, TRIFIX este primul scaun auto dotat cu sistemul nostru revolutionar ISOFIX+ sistem de montare– ultima noastra inovatie în materie de management al energiei.
Combinatia dintre modelul nostru patentat V-Tether si tehnologia anti-basculare reduce decisiv miscarea spre fata si miscarea de rotatie a copilului dumneavoastra, sporind decisiv gradul de siguranta.
Pe lânga marginile laterale înalte, cu captuseala moale, am îmbunatatit gradul de protectie al copilului dumneavoastra integrând tehnologia noastra inovatoare SI-Pad, care absoarbe energia pentru a asigura o protectie avansata în cazul impactului lateral.

Ultima noastra îmbunatatire în materie de siguranta ISOFIX+ scaunele auto utilizeaza sistemul de montare ISOFIX plus V-Tether, o centura suplimentara care reprezinta un al treilea punct de ancorare, sporind stabilitatea scaunului auto.
În cazul unui accident, tehnologia noastra inteligenta V-Tether absoarbe fortele rezultate în urma impactului proportional cu cele generate în urma impactului, reducând considerabil orice miscare în fata sau orice miscare de rotatie în caz de accident.

Tehnologia SI-Pad
Mecanismul unic SI-Pad este facut din materiale care absorb energia impactului si sunt integrate în zonele critice din marginile laterale ale scaunului.
Pozitia optimizata si alegerea materialelor utilizate actioneaza ca o bariera superioara care amortizeaza impactul, pentru a proteja copilul dumneavoastra în eventualitatea unui impact lateral.

Pozitii multiple de asezare – reglarea se realizeaza fara a deranja copilul în mod inutil
V-Tether – sistem superior top tether care absoarbe energia în mod inteligent proportional cu accidentul
Eliberarea conectorului ISOFIX – se elibereaza usor din fata
Centura de siguranta cu fixare în 5 puncte ajustabila dintr-o singura miscare
Pernitele speciale pentru umeri reduc miscarea spre in fata a copilului în cazul unui impact
Husa detasabila rapid, nu mai este necesara desfasurarea si înfasurarea centurilor

Grupa 1 9 – 18kg(=9m – 4y)
H W D Weight
65 cm 45 cm 54 cm 10,8 kg