Descrierea produsului

Fii alaturi de copilul da in etapa descoperirii unor gusturi si texturi diferite. Un rol important il are scaunul pentru masa, locul special in care se simte bine si in siguranta, fiind locul in care cei mici vor deprinde treptat obiceiul de a sta la masa, adoptand o pozitie sanatoasa.
Scaunul de masa Convivio - Hello Kitty de la Brevi este un scaun sigur, confortabil, confectionat din materiale de o calitate superioara.

Caracteristici:
- ofera maximum de confort pentru bebelusi;
- poate fi reglat in multiple pozitii, atat ca inaltime cat si ca inclinare;
- suportul de picioruse este reglabil in 3 trepte, reglandu-se independent;
- husa scaunului este detasabila, confectionata dintr-un material textil de foarte buna calitate;
- scaunul de masa este prevazut cu centura de siguranta cu prindere in 5 puncte, reglabila;
- tavita dubla detasabila;
- cand optati pentru pozitionarea scaunului la masa, tavita se poate pune pe suporturile speciale aflate in partea din spate a cadrului;
- se pliaza usor, ocupand spatiu putin de depozitare;
- este foarte stabil.

Dimensiuni produs: 85/97 x 62 x 81/105 cm (L x l x h).
Dimensiuni produsu (pliat): 35 x 98 cm (L x h).
Greutate: 10.6 kg.


Avertismente si precautii de utilizare: Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.