Descrierea produsului

Hauck aduce o contributie la protectia mediului cu acest scaun de masa din lemn Gamma+. Lemnul prelucrat provine din cultivarea in mod responsabil a fagului european.

Scaunul de masa din lemn Gamma+ reglabil pe mai multe inaltimi, contine in dotare o tava de alimente, un sistem de centuri cu fixare in 5 puncte si o curelusa de siguranta.

Sezutul si suportul de picioare sunt reglabile pe inaltime si adancime si pot fi adaptate cu usurinta la fiecare etapa de crestere a copilului dvs. Bara din fata poate fi combinata fie cu sistemul de centuri de reglare in 5 puncte fie cu cureluse dintre picioare. in acest fel copilasul poate sta cu familia la masa incepand de la 6 luni. Sistemul de retinere poate fi fixata cu scai pe spatar si se poate adapta la varsta respectiva a copilasului. Centura dintr-e picioare poate fi atasata la fel de simplu. Sistemul de centuri poate fi folosita conform nevoilor dvs.

Scaunul de masa Gamma+ este foarte stabil, rezistent si este scaunul pentru servit masa ideal pentru copii de pana la 12 ani. Acest scaun poate fi folosit si de adulti, pana la o greutate de 90 kg.

In colectia noastra puteti gasi diferite pernite ce pot fi combinate cu scaunul de masa Gamma+.

Gamma+ - scaunul de masa sigur si versatil ce creste impreuna cu copilul dvs.