Descrierea produsului

entru husa, cat si pentru pernitele suport. Materialul este anti-alergenic si extrem de delicat

Toate husele si pernitele suplimentare sunt detasabile si lavabile

Fibrele utilizate au fost alese pentru a permite aerisirea in timpul verii si a pastra temperatura in timpul iernii.

Copertina dispune de o fereastra de supraveghere pentru mamica, de asemenea de o prelungirea pentru protectie anti-UV

Manerul usor de aluminiu este ergonomic si anti-transpiratie

Se instaleaza cu fata in directia opusa sensului de mers al masinii (cu ajutorul centurilor)

Prima iesire in lume a bebelusului nu va fi doar spectaculoasa, ci si confortabila si sigura!

* Impreuna cu adaptorii Nuna sau Maxi Cosi – PIPA poate fi montata pe mai multe tipuri de caruciore, transformandu-le in sisteme de calatorie sigure si utile

PIPA este

FERMECATOARE, gratie designului si a functionalitatii maxime din momentul in care bebelusul vine pe lume…

INTELIGENTA, gratie sistemelor de sigurata si de protectie unice. Structura scaunului auto a fost testata la toate tipurile de impact, structura fiind realizata din plastic resilient de cea mai buna calitate

CONFORTABILA, gratie micro-fibrelor premium atat pentru husa, cat si pentru pernitele suport. Toate husele si pernitele suplimentare sunt detasabile si lavabile, iar fibrele utilizate au fost alese pentru a permite aerisirea in timpul verii si pastrarea temperaturii in timpul iernii.

Specificatii:

Varsta recomandata : 0 luni – pana la 13 kg

Dimensiuni: 53 cm X 43,5 cm X 70 cm

Greutate produs: 3,95 kg

Cand vine vorba despre bebelusi, NUNA face o singura promisiune: aceea de a crea produse simple, inteligente si  stilate !

Concepute de designeri olandezi vizionari, supuse unor teste stricte de siguranta si fiabilitate – NUNA preia o parte din responsabilitatile parintilor, astfel ca acestia sa se bucure de fiecare clipa alaturi de bebelusi.

Adevarul e ca echipamentele bebelusilor vor sta in priajma lor ceva vreme, de aceea NUNA si-a propus sa imbine utilul cu placutul, fiabilitatea cu simplitatea, eficienta cu eleganta. Toate produsele NUNA respecta aceeasi regula, fie ca e vorba despre PEPP – caruciorul ultracompact, manevrabil cu o singura mana, LEAF – sezlongul ce imita miscarea relaxanta a unei frunze, SENA  – patutul care se pliaza in cateva secunde sau ZAAZ – scaunul care creste o data cu bebelusul. In 2012 PIPA si-a facut debutul in familia NUNA, promitand ca siguranta si stilul sunt punctele ei forte, iar atentia la detalii este desavarsita.