Descrierea produsului

Set format din Cadita de plus si Buretel pentru Baie Cadita de plus Blooming Bath este cea mai placuta solutie pentru baita bebelusului tau.

Fata de alte cadite traditionale pentru copii, Blooming Bath este fabricat din materiale de plus extrem de moi, care ofera o experienta de baie foarte placuta, in conditii de siguranta, pentru cea mai importanta persoana din viata ta!

Cadita Blooming Bath este realizata manual (handmade), din materiale de plus extrem de moi.

Petalele caditei se aseaza perfect in orice tip de chiuveta, pentru a crea un spatiu placut si adorabil pentru puiutul dvs.

Uitati de caditele tari si incomode de plastic.

In cadita de plus Blooming Bath, copilul dvs se va bucura de o experienta unica.

Avantajele utilizarii caditei: Copilul dvs. face baita intr-un mediu placut si moale, iar dvs nu va aplecati, si nu mai aveti dureri de spate.

Cand nu este utilizata, cadita ocupa foarte putin spatiu.

Este foarte simplu de utilizat cadita de plus: Asezati cadita in chiuveta pentru a crea un spatiu perfect pentru baita bebelusului dvs.

Cand ati terminat baita, scurgeti floarea usor, si o puteti pune in masina de uscat rufe pentru 10-15 min, sau o puteti agata la uscat de manerul de pe spate, si cadita se va usca in cel mai scurt timp.

Floarea poate fi pusa in masina de spalat la 40 grade.

Cadita de plus poate fi folosita in chiuveta petru copii de 0 - 6 luni.

Datorita faptului ca fiecare copil se dezvolta in felul sau, acest produs nu are limita de varsta sau greutate.

Limita este impusa de marimea chiuvetei .

Dupa ce copilul creste, cadita de plus poate fi folosita si in caditele traditionale de plastic, pentru a face baita mai placuta, sau ca salteluta de joaca.

Cadita este fabricata din material de plus in partea de sus, la mijloc are o spuma anti-bacteriana de inalta calitate( in acest mediu nu se pot dezvolta bacteriile ), iar in partea din spate are plasa de poliester rezistenta.

Dimensiune: diametrul caditei - 81,3 cm, diametrul centrului - 25,4 cm.

Fabricat din material moale de plus, buretelul devine accesoriul perfect pentru baita.

Diametru - 8 cm, cu elastic pe spate.

Poate fi spalat la masina de spalat.