Descrierea produsului

Jocul Constructii Tubulare de la Quercetti este o premiera absoluta: primul joc cu ajutorul caruia copiii isi pot folosi imaginatia pentru a-si construi propriile piese de mobilier: practice, transformabile si viu colorate.
 
Jocul cu sistemul de Constructii Tubulare Quercetti este o adevarata sansa oferita creativitatii si dezvoltarii gandirii spatiale a copilului.
Jocul este compus din piese modulare care se pot asambla in mii de feluri, astfel incat, ca prin magie, poti transforma o masuta intr-un scaunel, o tavita sau un raft pentru jucarii. Si stii care e partea cea mai tare: pentru ca jocul e facut dintr-un plastic rezistent, poti sa ii inviti si pe mami sau pe tati sa incerce super-mobilierul creat de tine. Cu o conditie: parintii nu trebuie sa aiba o greutate mai mare de 90 kg! 
Jocul este recomandat copiilor mai mari de 3 ani. De la 3 la 6 ani, poti cere ajutorul unui adult pentru a-ti definitiva creatiile, dar de la 6 ani cu siguranta nu vei mai avea nevoie de nici un ajutor! Interzis copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.
 
60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!
 
Jocul contine: 
- 9 tuburi lungi
- 4 tuburi scurte
- 4 pise de baza
- 1 plansa
- 1 cutie de depozitare
- 10 pivoti
- 30 conectoare
- 30 clipsuri
- 30 capacele
- 1 manual de utilizare.