Descrierea produsului

Seturile de perdelute pentru pat de la FLEXA fac parte din colectii tematice de accesorii gandite special pentru a infrumuseta camera celor mici si a o transforma intr-un loc de poveste.

Aceste perdelute se aplica pe laturile paturilor FLEXA semi-inalte sau inalte, pentru a crea sub pat un spatiu atractiv de somn si joaca pentru cei mici.

Perdelutele sunt realizate din bumbac 100% si sunt lavabile.

Pretul include cele 3 perdelute si sistemul de prindere.

Pentru fiecare set de perdelute veti regasi in colectia de textile numeroase accesorii menite sa transforme paturile modulare FLEXA in adevarate locuri de joaca: extensii pentru perdelute si corturi, tocmai bune de folosit ca ascunzatoare, dar si lenjerii, pernute suplimentare, buzunare pentru laterala patului si cutii de depozitare, piese utile care intregesc aspectul tematic al camerelor.
In functie de interesele si pasiunile celor mici, le puteti adauga in camera accesorii cu diferite teme de poveste: castelul printesei, corabia piratilor, castelul cavalerului, floricele sau circ.

In spatele filosofiei FLEXA se afla atat grija fata de copii, cat si grija fata de mediul inconjurator. Produsele sunt certificate conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate.
Produsele textile FLEXA sunt certificate conform standardelor OEKO-Tex, lucru care garanteaza lipsa chimicalelor si a altor substante daunatoare care pot aparea in general in structura materialelor textile, provocand afectiuni de sanatate si alergii. Textilele FLEXA beneficiaza de o garantie de producator de 2 ani de zile.