Descrierea produsului

Igiena buco-dentara este esentiala pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copilului dvs. Pe langa faptul ca va permite micutului dvs sa aiba un zambet frumos, sanatatea dintisorilor va permite o dezvoltare armonioasa a chipului, o buna capacitate de masticatie printr-o dieta variata, dezvoltarea optima a limbajului, o crestere adecvata si, mai tarziu, o buna stima de sine.

Setul de ingrijire a dintisorilor 'Babycare' de la Visiomed contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a intretine igiena buco-dentarea a copilului dvs:

1 degetar din silicon pentru masajul gingiilor bebelusului: se poate folosi incepand cu perioada dinaintea aparitiei dintisorilor pentru a-l calma pe bebelus, dar si pentru a-l obisnui cu rutina igienei bucale.

1 inel refrigerant pentru calmarea gingiilor, pasarea Gazou, se poate utiliza incepand cu perioada dinaintea aparitiei dintisorilor pentru a-l calma pe bebelus.

1 periuta de dinti electrica si 2 capete :-  1 capat cu periuta ce se foloseste incepand cu 4 luni,cu peri siliconati moi pentru masarea si curatarea gingiilor dureroase .

                                                                      -  al 2-lea capat se foloseste pentru dintii de lapte, incepand de la aproximativ 6 luni si dispune de peri fini din nailon. Curata dintisorii cu blandete , are vibratii usoare si usor de controlat.

1 periuta de dinti 'Junior' manuala care se poate utiliza incepand cu varsta de 12 luni pana la aproximativ 3 ani.

Setul include gentuta eleganta in care sunt asezate accesoriile pentru ingirjirea dentara. Dimensiuni: 210 x 170 x 50 mm

Greutate neta: 230 grame

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!