Descrierea produsului

Lenjeria pentru patutul bebelusului este un accesoriu important pe care bebelusul il va utiliza zilnic. Setul de lenjerie cu 4 piese Jolie a fost conceput pentru a fi util indiferent de sezon (grosimea plapumei este medie), iar husele sunt realizate din bumbac – astfel ca pielea sensibila a bebelusul nu va suferi alergii sau iritatii.

Caracteristici

Setul contine: cearsaf, plapuma cu husa integrata, perna cu husa integrata, protectie pentru patut.

1. Cearsaful este realizat din bumbac si este potrivit pentru patut cu dimensiuni de 120X60 cm. Cearsaful are, in colturi, elastic – ceea ce ii va asigura stabilitate pe salteluta (indiferent de cat de activ va fi bebeblusul)

2. Perna are dimensiuni de 30x40 cm – si are husa integrata. Umplutura este discreta ceea ce o face utilizabila de la 0 luni. Interiorul pernei este bine fixat, ceea ce inseamna ca perna isi va mentine forma si dupa spalarile repetate. Este important ca perna sa fie mentinuta foarte curata, deoarece aceasta intra in contact cu gurita bebelusului.

3. Plapuma (cu husa integrata) are dimensiune de 100X90 cm. Husa este realizata din bumbac, ceea ce inseamna ca pielea sensibila a bebelusului este protejata de eventuale iritatii si alergii.

Grosimea plapumei a fost conceputa pentru a mentine caldura, insa in acelasi timp a evita supraincalzirea

4. Protectie pentru patut 180 x 35 cm

Husa este realizata din bumbac, iar interiorul din poliester. Protectiile au o structura rigida, pentru a-si mentine forma si pentru a proteja bebelusul. Modalitatea de prindere este facila, fiind potrivita diverselor modele de patuturi de lemn.

Bumbacul folosit are densitate medie, pentru a nu fi prea rigid

Imprimeurile vesele vor fi pe placul celor mici, iar personajele imprimate vor deveni prietenii de somn ai celor mici

Toate componenetele lenjeriei se vor spala la 40 grade.

Toate husele sunt realizate din bumbac 100%, iar vopselele utilizate sunt nontoxice. Toate materialele sunt hypoalergenice, fiind testate conform Oeko-Tex Standard 100 (pentru detectarea substantelor nocive).