Descrierea produsului

Lenjeria Deluxe ...este o lenjerie delicata si discreta, perfecta pentru a crea atmosfera linistita si cofortabila in timpul somnului. Toate materialele utilizate sunt non-alergenice, respectand toate reglemantarile in vigoare.


 

Caracteristici
Componentele lenjeiei au fost create luand in considerare nevoile mamicii si a bebelusului, din primele luni de viata. Setul contine: cerasaf, plapuma cu husa integrata, perna.
1. Plapuma este usoara si contine broderii si aplicatii discrete si elegante. Dimensiunile plapumei sunt 100 cm 90 cm. Husa este fabricata din bumbac 100%, de calitate superioara. Umplutura plapumei este confectionata din fibre de polyester pentru a mentine temperatura constanta in timpul noptii si pentru a-si mentine fermitatea pe intreaga durata de utilizare. Plapuma ( care este impreuna cu husa) poate fi spalata la 40 grade.

2. Cearsaf cu elastic in colturi
Cearsaful este confectionat din bumbac 100%
Elasticul pozitionat la colturile cearsafului ajuta la fixarea lui perfecta pe saltea
Cearsaful poate fi spalat la
40 de grade

3. Perna are dimensiuni de 30x40 cm – si are husa integrata. Umplutura este discreta ceea ce o face utilizabila de la 0 luni. Interiorul pernei este bine fixat, ceea ce inseamna ca perna isi va mentine forma si dupa spalarile repetate. Este important ca perna sa fie mentinuta foarte curata, deoarece aceasta intra in contact cu gurita bebelusului.

Toate husele sunt realizate din bumbac 100%, iar vopselele utilizate sunt nontoxice. Toate materialele sunt hypoalergenice, fiind testate conform Oeko-Tex Standard 100 (pentru detectarea substantelor nocive).