Descrierea produsului

Seturile Science4you promoveaza educatia prin distractie si ii ajuta pe copiii sa invete o multime de informatii interesante prin intermediul experimentelor.

Cu noul tau set de paleontologie 4 in 1 vei descoperi nu unul , ci patru dinozauri: pe Triceratops, pe Tyrannosaurus Rex, pe Stegosaurus si pe Velociraptor.

Foloseste-ti indemanarea si asambleaza cu grija cei 4 dinozauri, iar apoi citeste brosura pentru a afla o multime de informatii interesante.

Setul de paleontologie contribuie la dezvoltarea functiei cognitive si a functiei motrice in timp ce micutii invata despre fosile.

Contine accesoriile necesare pentru construirea scheletului de Triceratops, Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus si Velociraptor si o brosura educativa cu 36 pagini.

Atentie! Brosura este in limba engleza. Pe langa accesoriile incluse in set se vor folosi si alte materiale!

Ce vei invata: Ce sunt fosilele. Ce este Paleontologia. Ce este excavarea. Diferite tehnici de excavare. Care sunt diferitele substante ce poti fi utile in procesul de excavare. Ce a cauzat disparita dinozaurilor.

Caracteristicile dinozaurilor: Triceratops, Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus si Velociraptor. Setul contine: ciocanel, perie, dalta, burete,4 blocuri din ipsos cu oasele dinozaurilor, brosura educativa.

Varsta recomandata: 6 ani +

Contraindicat copiilor sub 3 ani.

Contine piese mici ce pot fi inghitite. Atentie! A se folosi sub supravegherea unei persoane adulte. Pastrati instructiunile si etichetele pentru orice eventualitate.