Descrierea produsului

Setul este format din patutul pentru bebelusi Milan, culoarea Reclaimed Oak, si o salteluta din fibra de cocos cu dimensiunile de 140×70 cm.

Patutul Milan de la Tutti Bambini este un patut multifunctional si evolutiv, care a fost creat sa reziste in timp, adaptandu-se tuturor etapelor de crestere ale bebelusului. Acesta include si un sertar pe roti, care se incadreaza perfect sub patut, pentru depozitatea tuturor lucrusoarelor de care are nevoie micutul. Designul sau este foarte elegant, minimalist, cu linii drepte si cu un finisaj natural, in culoarea lemnului. Gratie designului simplu si a culorii neutre, acesta se incadreaza perfect in orice camera, devenind piesa de rezistenta in camera bebelusului.

Patutul pentru bebelusi se transforma cu usurinta intr-un pat junior, care poate fi folosit pana in jurul varstei de 7-8 ani, dupa care il veti putea folosi ca si mini-sofa. Este confectionat din lemn masiv, ceea ce ii confera rezistenta si durabilitate in timp, astfel ca il veti putea folosi si pentru fratiorii mai mici.

Salteluta are proprietati hipo-alergenice, asigura un suport ferm zonei lombare a bebelusului, si este foarte confortabila. Aceasta se poate utiliza pe ambele parti, si are o husa detasabila din bumbac 100%.

Caracteristici patut: 

Etapa 1 – Patut pentru bebelusi

In aceasta etapa, patutul va fi folosit cu ambele laterale integrate si cu salteluta fixata la nivelul preferat. Salteluta are 3 pozitii de fixare, in functie de varsta bebelusului si preferintele parintilor. Lateralele sunt fixe, pentru siguranta maxima a copilului. Sertarul pe roti se integreaza perfect sub patut si este foarte util pentru depozitarea hainutelor si a celorlalte lucrusoare de care are nevoie bebelusul. Atat lacul utilizat pentru finisare, cat si cleiul utilizat la imbinarea componentelor suntcertificate ca fiind non-toxice. Patutul este foarte stabil, gratie structurii sale din lemn masiv, precum si a designului conceput in acest sens – astfel parintii vor putea sta linistiti, stiind ca micutul este in siguranta.

 

Etapa 2 – Pat Junior

Patutul pentru bebelusi se transforma cu usurinta in pat junior, odata ce micutul este pregatit sa faca aceasta tranzitie. Transformarea se face foarte usor, prinindepartarea ambelor laterale si fixarea saltelutei la cel mai jos nivel. Tranzitia la pat junior se poate face din momentul in care bebelusul poate urca si cobori singur din patut si gratie dimensiunilor mari, se poate folosi in aceasta etapa pana in primele zile de scoala (7-8 ani).

 

Etapa 3 – Sofa chic

Doar pentru ca micutul este deja…marisor si e pregatit pentru o noua tranzitie, intr-un pat normal, nu inseamna ca patutul Milan si-a pierdut utilitatea. Prin integrarea uneia din laterale si pastrarea saltelutei la cel mai jos nivel, Milan se transforma in cea mai chic mini-sofa, care poate fi folosita atat pentru relaxare, cat si pentru joaca. Sertarul pe roti poate fi indepartat, sau se poate pastra in continuare, ca si spatiu aditional de depozitare. Culoarea neutra se va adapta cu usurinta la fiecare redecorare a camerei copilului.

 

Caracteristici salteluta:

Salteaua din cocos pentru copii are o structura de tip sandwich – are 2 straturi de fibra de cocos, si una de burete hipo-alergenic. Aceasta asigura un suport ferm, si este foarte confortabila. Husa cu fermoar este alcatuita din bumbac 100%, pentru un confort sporit al copiilor.

Dimensiune: 140×70 cm

Grosime: 10 cm

Garantie: 12 luni

Produs fabricat in UE

 

Detalii tehnice:

Dimensiuni: 85 cm (inaltime) x 78 cm (lungime) x 150 cm (latime)

Greutate: 76 kg

Culoare: Reclaimed Oak

Lemn folosit: Stejar, precum si componenente din MDF

Reglare in inaltime a saltelei: DA

Laterala culisanta: NU

Sertar: DA (nu este integrat in patut, este pe roti)

Norme de siguranta: BSEN716 and BSEN8509