Descrierea produsului

Caracteristici:

* Acest set de unelte de bucatarie le permite micilor bucatari sa creeze paste, taietei, lasagna.

* Include masina de taitei, 4 discuri pentru taitei, forma pentru ravioli, cutit pentru lasagna, bol, farfurie, feliator, cutit, rola, furculita si 5 cutii de pasta modelatoare Play-Doh.

* Cand vine vorba despre Creatiile Culinare de la Play Doh, cel mai bun ingredient este imaginatia! Cu aceasta masinarie poti prepara orice fel de mancare delicios pe baza de taietei Play-Doh, incepand cu paste false si terminand cu castronase pline cu taietei imaginari. Trebuie doar sa alegi un disc si se schimba forma, apoi incarci niste amestec de pasta modelatoare Play-Doh in masina de taietei, apesi manerul si scoti gramezi cate vrei de nastrusnici taietei!

* Cu ajutorul jumatatilor de forma si uneltei de taiat, poti adauga in meniu si niste coltunasi de carne si lasagna false. Ai, de asemenea, si forme pentru macaroane cu branza imaginare si pentru multe topping-uri amuzante. Dupa ce ai terminat de preparat, asaza pe farfurii toate capodoperele tale cu taietei Play-Doh!  Include masina de taitei, 4 discuri pentru taitei, forma pentru ravioli, cutit pentru lasagna, bol, farfurie, feliator, cutit, rola, furculita si 5 cutii de pasta modelatoare Play-Doh. 

* Modeleaza taitei Play-Doh si creeaza opere de arta din macaroane false

* Incarca pasta modelatoare Play-Doh si formeaza gramezi intregi de paste sau alte feluri de mancare

* Alege 4 forme diferite de taitei folosind discurile incluse

* Creeaza forme ciudate de ravioli si de lasagna folosind forma speciala si taietorul cu rola

* Adauga toppinguri si chiar alte forme de taitei Play-Doh folosind jumatatile de forme

* Produsul nu este comestibil. 

* Nota pentru parinti: Contine grau.   

 

Varsta Recomandata: 3 ani+.