Nano Construct Elevation Set - Hexbug

Cod: ST2X477-2327
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-6 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Setul Hexbug Nano Elevation Habitat este dotat cu o spirala multi-nivel si poduri, ce pot gazdui o intreaga colectie de gandaci Hexbug Nano si permite fiecarui gandac

Nano sa-si intinda piciorusele din cauciuc pentru a traversa prin mini-comunitatea nou aparuta. Traseul personalizat include o rampa in forma de spirala pe 2 nivele, oferind micilor exploratori Nano cea mai frumoasa priveliste din oras.

Setul a fost imbunatatit cu sistemul Construct Habitat, ce contine puncte de imbinare pe fiecare celula hexagonala, permitand utilizatorului sa personalizeze locul de joaca.

Foloseste opritoarele, steagurile reglabile, caruselele, cilindrii verticali si orizontali si balansoarele pentru a crea labirinturi si obstacole pentru Nano si priveste-l in timp ce incearca sa-si gaseasca drumul printre ele.

De asemenea, foloseste stalpii inclusi pentru a construi rampa pe mai multe nivele si lasa-i pe Nano sa ajunga la nivelul de sus folosind rampa in forma de spirala.

Portile cu sens unic incluse te vor ajuta sa directionezi roboteii in habitat. Poate fi folosit ca set independent sau in combinatie cu alte seturi Nano Habitat existente.

Setul contine 1 microrobot rar Hexbug Nano, peste 40 piese usor de asamblat, dintre care: 8 opritoare, 1 carusel, 1 cilindru orizontal, 1 cilindru vertical, 1 balansoar.

Material: PLASTIC, METAL
Tip ambalaj: CUTIE
Dimensiuni: 10.2 x 35.6 x 43.2
Baterii: AG13 (sunt incluse)
Greutate: 1.459

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!