Descrierea produsului

Setul este compus din Cadita progresiva Aquanest Warm Diffuser System + un suport pentru cadita + un furtun pentru scurgerea apei

Suportul pentru cadita a fost special conceput pentru a ajuta mamicile (sau taticii) sa aiba o pozitie comoda in timpul baitei bebelusului

Furtunul pentru scurgerea apei este foarte util pentru folosirea caditei impreuna cu suport, deoarece permite scurgerea apei, fara a mai fi nevoie de efort din partea parintilor

Dupa folosire, suportul se pliaza foarte usor, pentru o depozitare facila

Suportul pentru cadita a fost special conceput pentru forma caditei si este foarte usor de instalat

Aquanest – prima cadita dotata cu sistemul patentat Warm Diffuser, care mentine temperatura optima pentru baita bebelusului!

Aquanest este mai mult decat o simpla cadita pentru baita bebelusului, este singura cadita din lume care mentine temperatura perfecta a apei, pentru cea mai placuta baita, gratie sistemului Warm Diffuser. Aceasta a fost conceputa pentru a creste odata cu bebelusul – avand o zona creata special pentru nou-nascuti (0-6 luni)si o zona destinata copiilor mai marisori, pana la 2 ani.

Sistemul de mentinere a temperaturii apei este patentat si este foarte sigur pentru bebelusi. In plus, Aquanest a castigat premiul pentru inovatie (Innovation Award) la targul international Kind+ Jugend din Germania 2014, chiar la lansarea acesteia pe piata internationala.

Cu ajutorul Sistemului Warm Diffuser, Aquanest mentine temperatura optima a apei timp de 10 minute. Sistemul Warm Diffuser nu intra in contact direct cu pielea delicata a bebelusului si nu exista pericolul de supra-incalzire a apei.

Designul sau progresiv elimina nevoia pentru accesorii aditionale, datorita curburii sale speciale. Astfel intr-o zona, cadita este perfecta pentru nou-nascuti (0-6 luni), pentru care cea mai buna pozitie este pe spate, iar cealalta parte a fost creata pentru bebelusii care pot sa stea singuri in fundic (6 luni+).

Aquanest a fost creat in urma unui studiu facut de Babymoov cu ajutorul unui grup de mamici din Franta. Acestia au observat ca una dintre cele mai mari griji ale mamicilor era faptul ca apa pentru baita bebelusului se raceste prea repede si ca micutul s-ar putea raci, din aceasta cauza.

 

Caracteristici:

sistem patentat unic (Warm Diffuser) de mentinere e temperaturii optime a apei pentru baita bebelusului

design progresiv, menit sa creasca odata cu bebelusul

– o parte pentru nou-nascuti (0-6 luni) si una pentru bebelusi mai marisori (6 luni+)

- cadita extrem de ergonomica, cu margini rotunjite (astfel ca se evita orice possibil accident)

extrem de sigur pentru bebelusi, datorita designului sau inovativ care nu permite sistemului de incalzire sa intre in contact cu pielea delicata a bebelusului

– mentine temperatura perfecta a apei (37,5 grade Celsius) pentru baita bebelusului, timp de 10 minute

– sistemul de utilizare a Warm Diffuser-uluieste foarte simplu: se introduce pentru 5 minute in cuptorul cu microunde (la 800 W), apoi se instaleaza in locul destinat lui (in interiorul caditei)

 

Detalii tehnice:

Sistem patentat de mentinere a temperaturii optime Warm Diffuser

Greutate: 3 kg

Dimensiuni: 83 x 51 x 34.5 cm