Descrierea produsului

Atentie, aventura cititului incepe chiar acum!

Caracteristici:

* Conceput pentru a-i incuraja pe micuti sa descopere cartile si sa deprinda cu bucurie taina cititului, mult premiatul TAG JUNIOR dezvolta abilitati prescolare avand ca suport carti distractive si activitati pline de joaca.

* Pe masura ce copiii ating cu TAG JUNIOR paginile cartilor special printate, vor auzi personajele favorite vorbind si cuvintele citite cu voce tare!

* Se foloseste usor si distractiv. TAG JUNIOR poate stoca pana la 5 carti, permitandu-le copiilor sa treaca foarte usor de la o carte la alta.

* Setul include cartea Scout& Friends (Scout si prietenii).

* Poti chiar sa personalizezi cititorul dandu-i acestuia numele sau numele de alint al copilului tau.

* Dispunand de o vasta biblioteca, 6 titluri ce pot fi achizitionate separat, fiecare carte TAG JUNIOR dezvolta diverse abilitati prescolare: alfabetul, numararea, jocul social etc. Intrebari carora copilul trebuie sa le gaseasca sfarsitul si efecte auditive pline de amuzament ii incurajeaza pe copii sa patrunda cat mai avantat in lumea primei faze a cititului, parcurgand pagina cu pagina si descoperind lucuri noi, invatand inca de mici ca din paginile unei carti o lume intrega ii asteapta sa-i captiveze si emotioneze.

* Cititorul TAG JUNIOR a fost special conceput sa poata fi apucat cu usurinta de manutele copiilor, avand o forma pe care copiii o pot manevra in joaca, fara nici o problema. 

* Dupa ce copilul tau a terminat joaca, tu poti sa conectezi cititorul online la LeapFrog Learning Path (Poteca Invatarii LeapFrog) pentru a observa ce progrese a facut copilul tau si pentru a printa noi activitati care sa ajute la continuarea invatarii.

* Cartea inclusa in pachet il va invata pe copilul tau: Timpul si rabdarea Activitati zilnice Ciclul de viata al unei plante Cartea Scout si prietenii (inclusa in pachet) are 24 de activitati de joc si 150 de raspunsuri sonore.

 

Necesita 2 baterii tip AAA, neincluse.

Varsta recomandata: + 1 an, pana la 5 ani

Greutate: 0.9 kg

Dimensiune: 24.13 x 27.94 x 8.26 cm