Descrierea produsului

Tantarilor le place sa ne supere cand suntem iesiti la gratar, in timpul plimbarilor de seara sau cand dormim cu ferestrele deschise. Nu-i lasa sa-ti strice distractia din timpul verii. Spray-ul anti tantari pentru bebelusi si copii, este natural si organic, anti-insecte, tinand tantarii enervanti la distanta, fara a contine ingrediente nocive pentru pielea bebelusului sau copilului tau.
Spray-ul anti tantari pentru bebelusi si copii de la Mommy Care este o formula unica obtinuta din 100% uleiuri naturale si organice de citronella, menta, cuisoare si iarba de limon care alunga tantarii. Cu un miros bland si placut, este non-gras la aplicare, astfel incat tu si copilul tau il veti adora.

Stiati ca ? Spary-ul anti tantari este non-toxic nu contine Deet sau alte substante chimice daunatoare si este sigur atat pentru sugari cat si pentru copii.

Spray-ul anti tantari este deasemenea eficient pentru copii mari si aldulti.

  • Fara chimicale
  • 100 % natural

Instructiuni de utilizare: Pentru copii cu varsta pana la 6 luni pulverizati o cantitate mica in palma si aplicati pe picioare, incheieturi. Pentru copii si sugari mai mari de 6 luni pulverizati o cantitate mica direct pe piele si masati usor. Evitati contactul cu ochii, fata si palmele.

 

Spray anti tantari pentru bebelusi si copii x 50ml

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra