Descrierea produsului

Descriere Tehnica: Replicile stadioanelor reproduc fiecare detaliu, piesele sunt construite din placi de spuma si printate pe hartie de cea mai buna calitate dimensiunile unui stadion sunt de 35 cm x 30 cm x 10 cm.

Finisate cu precizie pentru o fixare ferma fara a folosi lipici.

Instructiunile de asamblare sunt extrem de simple.

Sunt recomandate pentru copii cu varsta de la 5 ani in sus.

Toate produsele sunt oficiale si au licente valabile emise de catre cluburile reprezentate.

Ce alt cadou mai potrivit decat stadionul echipei favorite in miniatura!

Aceasta este arena bataliilor epice dintre eroii vostri din fotbal, stadioane pline de glorie. A doua voastra casa!

Construieste acest minunat puzzle 3D acasa la tine! O replica 3D spectaculoasa care poate fi asamblata fara unelte sau lipici. O incercare distractiva care va v-a pune in evidenta inventivitatea.

Fiind un puzzle 3D cu multe detalii va necesita cel putin 120 de minute pentru a fi construit ceea ce il face un amuzament perfect pentru intreaga familie.

Stadio Giuseppe Meazza, cunoscut si sub numele de San Siro, este un stadion de fotbal din Milano, Italia.

Este unul dintre cele mai renumite stadioane din lume, fiind locul unde îsi disputa meciurile de acasa cluburile italiene A.C.

Milan si Internazionale Milano. Inaugurarea a fost pe 19 septembrie 1926, când 35.000 de spectatori au vazut cum Internazionale Milano îi învingea pe cei de la AC Milan cu 6-3.

Initial, terenul a fost casa si de proprietatea clubului AC Milan. În 1947 Internazionale a devenit chirias, iar cele doua împart terenul de atunci. Aici mai joaca ocazional si Italia si a mai fost folosit pentru Finalele Ligii Campionilor din 1965, 1970 si 2001.

Stadion Inter-Giuseppe Meazza/San Siro (Italia)

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra