Descrierea produsului

Jucaria de plus infatisaza personajul Yoda din seria Star Wars.

Dimensiunea jucariei este de aprox. 17 cm.

Varsta: 3+

Instructiuni de curatare/ingrijire:

- Acoperiti toata suprafata jucariei de plus folosind o rola de scame.

- Pulverizati spray pentru indepartarea petelor pe zonele murdare. Asteptati ca solutia sa actioneze 10 minute, iar apoi, folosind o periuta de dinti veche curatati suprafata murdara pana cand dispar toate petele.

- Folositi un pieptene pentru a indeparta particulele de alimente si alte pete aspre de pe jucaria de plus si pulverizati spray de curatare a petelor vechi sau recent descoperite.

Periati din nou locul respectiv cu pieptenele.

Nota: Solutia de improspatare a tesaturilor poate fi obtinuta dintr-o jumatate de ceasca de otet alb distilat, 10 picaturi de ulei de lavanda si 3 cani de apa calda amestecate si introduse intr-un recipient cu pulverizator.

Ca sa eliminati murdaria de la suprafata, este nevoie sa aplicati pe jucarie bicarbonat de sodiu folosind un prosop aspru. Bicarbonatul de sodiu se lasa o jumatate de ora sa actioneze, apoi se freaca suprafata murdara cu prosopul pana dispar petele.

Inainte de a restitui copilului jucaria mare de plus, lasati-o sa se usuce la aer.

Avertisment! Nu uitati ca inainte de a curata jucariile sa cititi instructiunile de ingrijire ale producatorului pentru a fi sigur ca actionati corect si nu stricati produsul.