Descrierea produsului

* Supergaraj cu doua parcari supraetajate de 2 si respectiv 3 niveluri combinate cu sistem stradal

* Cu o baza ferma,stabila si usor de asamblat, garajul contine lifturi, bariere mobile, semne, iesiri, cai de acces, atelier de masini, spalatorie auto, benzinarie, barsi o multime de alte accesorii.

* Parcarea cu 2 etaje este o jucarie ce garanteaza ore in sir de joaca si distractie pentru copilul tau.

* Contine tot ce aveti nevoie pentru un sofer mic. Echipamente profesionale complete ale unei parcari reale. Doua parcari cu mai multe etaje au fost conectate intre ele printr-un sistem de strazi cu semne de circulatie si dispozitive de semnalizare, iar intrarile si iesirile din locurile de parcare sunt deschise prin intermediul unor bariere in miscare.

* Doua ascensoare speciale, intrati la nivelul selectat al garajului si parcati-l in locul sau de parcare - masina se poate intoarce in jos pe iesirea spiralata.

* Cand aveti probleme cu masina in parcare, veti gasi un magazin de reparatii auto. Acolo veti obtine ajutor profesional si un mecanic frumos va va repara repede masina.

* Cand asteptati ca masina sa fie reparata, puteti avea o ceasca de ceai sau o gustare in barul confortabil.

* O masina reparata si gata sa calatoreasca? Tot ce ramane ramane sa le spalati intr-una din cele doua masini de spalat pentru a face sa straluceasca. Cand plecati, alimentati rezervorul, astfel incat sa nu ramaneti fara carburant pe traseu.

* Dimensiuni: 122 x 100,5 x 42,5 cm

* Greutate: 3,4 kg

 

Varsta recomandata: 3 ani+

Supergaraj Mega Car cu 2 parcari si sistem stradal

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra