Descrierea produsului

Baia este un loc, care, fara indoiala este asociat cu igiena si puritatea. Cu toate acestea, baia este de asemenea, un loc unde se aduna cea mai mare cantitate de bacterii. Un studiu afirma ca intr-un 1 m2 baie sunt  zeci de mii de bacterii de diferite origini si aceasta situatie este valabila pentru baile in care curatenia este impecabila.

* Chiar daca medicii stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti la fiecare 3 luni, faptul ca aceasta este asezata in baie,  pe un raft, intr-o cana, este expusa in fiecare clipa la toate aceste bacterii.

* Flipper, un sistem inovativ, patentat si creat de ORCADESIGN, a castigat deja recunoastere in zeci de tari din intreaga lume datorita faptului ca:  

- protejeaza  periuta de dinti de actiunea nociva a acestor bacterii si microbi, - este foarte usor de utilizat, se deschide si se inchide automat si asigura ventilatia periutei de dinti prin orificiile din lateralele suportului,

- dispune de o ventuza ce asigura prinderea cu usurinta pe sticla sau pe oglinda, fara a lasa urme dupa indepartare,

- este compatibil cu majoritatea periutelor de dinti, - datorita dimensiunilor foarte reduse, poate fi cu usurinta transportat in calatorii.

* Datorita faptului ca sanatatea, igiena si calitatea sunt foarte importante, suportul inovativ de periute de dinti Flipper, este creat doar din materiale de calitate superioara, fiind conforme cu standardele internationale de siguranta.

* Pentru a pastra suportul Flipper in stare buna cat mai mult timp, se recomanda curatarea acestuia, cel putin o data pe luna. FLIPPER, un sistem igienic, usor, distractiv si sigur, a fost premiat pentru inovatie, functionalitate si design atragator.  

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!