Suzeta Minut Baby cu cutie pentru sterilizare Mov

14Lei

Suzeta Minut Baby cu cutie pentru sterilizare Mov

Cod: TR-2011032
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Suzeta cu cutie pentru sterilizare 0+

Pentru a-l folosi umpleti baza cu apa pâna la jumatate si puneti suzeta cu tetina în jos. Închideti capacul si puneti la cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde. Scoateti cu grija recipientul si scurgeti apa. 

Atentie: Aburul va poate arde. Recipientul, apa si suzeta pot fi fierbinti. Verificati temperatura suzetei înainte de a o oferi copilului.

ATENÅ¢IE: Nu prindeti suzeta în jurul gâtului copilului exista pericolul de strangulare. Inspectati frecvent suzeta în special dupa ce copilului îi cresc dintii. Înlocuiti suzeta la orice semn de slabiciune aparut. Nu puneti suzeta separat în cuptorul cu microunde.  Sterilizarea trebuie facuta doar de adulti. Folositi sterilizatorul doar pentru suzete cu tetine de silicon.  Sterilizatorul nu se preteaza la latex (cauciuc natural). Compatibil cu cuptoare cu puterea cuprinsa între  800 si 1300 watti.

Caracteristici: Special create pentru linistirea copilului.  Cu tetina igienica de silicon.

Instructiuni de folosire: Verificati imediat înainte si dupa folosire. Spalati bine în apa calda si detergent sau sterilizati-le în solutie pentru sterilizare conform cu indicatiile producatorului de solutie sau o puteti pune în raftul de sus al masinii de spalat. Nu desfaceti suzetele. Puneti-le în cutii acoperite ferite de umezeala. Nu folositi la curatare solventi sau chimicale puternice si nici nu puneti în contact cu astfel de chimicale suzetele.

ATENÅ¢IE! Înainte de fiecare folosire trageti de tetina în toate directiile. Daca suzeta prezinta orice fel de slabiciune aruncati-o. Nu atasati fâsii de haine sau snururi (exceptând cele special pentru suzeta) de suzeta deoarece acestea ar putea strangula copilul. Nu puneti tetina în contact cu substante dulci sau medicamente ar putea cauza carii dentare.

Nu expuneti suzeta în lumina directa a soarelui si nici nu o lasati în solutia sterilizatoare mai mult decât este necesar deoarece acesti factori duc la slabirea tetinei. Înainte de prima folosire puneti suzeta în apa clocotita pentru 5 minute lasati-o sa se raceasca si stoarceti-o bine pentru a îndeparta orice apa ramasa în interior. Aceasta se face din ratiuni de igiena. Curatati suzeta înainte de fiecare folosire. Înlocuiti suzeta dupa maxim doua luni pentru motive de igiena. Daca suzeta ramâne blocata în gura copilului nu intrati în panica pentru ca aceasta este conceputa sa nu poata fi înghitita. Îndepartati cu cu grija suzeta din gura copilului.

Cititi cu atentie instructiunile si pastrati ambalajul pentru lamuriri ulterioare.

Standard conform EN 1400. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol-BPA Free.



Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!