Descrierea produsului

In Terminator Salvation, bazat pe viitorul film de la Warner Bros si Sony Pictures vei prelua rolul lui John Connor, un luptator al rezistentei si te vei lupta pentru a supravietui impotriva mult superioarelor forte ale Skynet-ului.

Desfasurandu-se cu 2 ani inaintea evenimentelor din viitorul film Terminator, jocul iti da ocazia sa continui povestea epica SF desprinsa din mitologia Terminator. Astfel te vei intalni cu personaje de cosmar din film care te vor urmari cu o tenacitate incredibila: urmarindu-te si pe pamant si din aer, acestia nu vor putea fi opriti de nimic in incercarea lor de a te suprima, atat timp cat din ei a mai ramas ceva ce se poate misca.

 
Jocul incorporeaza mecanici noi de miscare, special concepute pentru acest titlu care iti vor permite sa folosesti mediul inconjurator pentru a te ascunde, proteja sau pentru a te infiltra in teritoriul inamic. Ai la dispozitie o panoplie impresionanta de arme de la shotgun-uri la mitraliere si pistoale mitraliera automate, mitraliere fixe, grenade, lansatoare de rachete si chiar un tanc cu plasma Skynet.

Iti vei putea urmari si termina inamicii prin mijlocul unei privelisti post-apocaliptice pe jos sau din interiorul unor vehicule blindate, nefiind o clipa parasit de sentimentul ingrozitor de real uneori ca privesti un film de actiune caruia tu ii scrii scenariul pe masura ce acesta se desfasoara.