Descrierea produsului

Termometru inteligent Motorola MBP70SN face parte din gama HiTech de produse destinate bebelusilor Smart Nursery.
In doar o secunda, acest termometru de frunte digital masoara cu acuratete si afiseaza pe display temperatura.
Termometrul se poate conecta prin inttermediul aplicatiei mobile Hubble Connect pentru Smart Nursery ® la Smartphone, IOS, tableta sau calculator, permitandu-va astfel sa inregistrati valorile masurate in diferite momente ale zilei si sa vedeti trendul acestora pe parcursul unei zile.
Cu ajutorul acestui termometru se pot inregistra temperaturile a 4 membri ai familiei, sau se pot transmite valorile masurate doctorului de familie, pentru ca acesta sa aprecieze evolutia bolii si a tratamentului.
Acuratete de masurare: +/-0.2°C.
Cu acest termometru puteti masura atat temperatura corpului (la nivelul fruntii), cat si temperatura camerei sau a apei (non-contact).
Distanta de la care se face masurarea poate varia intre 0 si 5 cm (dar fara a face contact direct cu suprafata)
Display-ul termometrului este prevazut cu un LED care isi schimba culoarea pentru a va avertiza suplimentar in cazul in care temperatura nu este normala:
LED de culoare verde: 34.0°C (93.2°F) to 37.9°C (100.3°F) = TEMPERATURA NORMALA
LED de culoare rosie: 38.0°C (100.4°F) to 42.9°C (109.3°F) = FEBRA
Important:
In cazul in care termometru a fost tinut intr-o alta incapere decat cea in care doriti sa masurati temperatura, va recomandam ca inainte de utilizare sa asteptati 30 de minute (ca temperatura termometrului sa se ajusteze la temperature camerei)
Temperatura masurata cu un termometru difera de cea masurata cu alt termometru. Specificati medicului cu cetip de dispozitiv ati efectuat masuratoarea.


Termometru functioneaza cu 2 baterii AAA (incluse in pachet)

Termometru digital pentru frunte cu Wi-Fi

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra