Descrierea produsului

VeraTemp ™+ termometru non-contact. 

Proiectat pentru o utilizare mai durabila, cu un capac de protectie de silicon de grad medical si snur pentru gat, VeraTemp+ ™ este ideal pentru utilizarea in clinici, spitale, servicii medicale de urgenta, scoli si alte institutii publice. 

Ca si VeraTemp ™ + poate citi temperatura pacientilor, fara contact fizic, termometrul este igienic, usor de intretinut.
Fara lacrimi, accese de furie, doar precizie! Noul termometru non-contact VeraTemp ™ este mult mai convenabil si extrem de precis in comparatie cu metodele traditionale de citire a temperaturii. 

Este un mod anti-trauma de a lua temperatura unui copil sau temperatura pacientilor, pur si simplu, prin pozitionarea termometrul 5-8cm de la frunte.

Faceti clic pe butonul SCAN si aveti o masurare a temperaturii instantanee.

  Nu este nevoie sa trezesti sau sa deranjezi copilul cand dorme, iar ecranul cu iluminare de fundal pe baza de led lumineaza suficient de puternic pentru a citi temperatura in locurile luminate mai slab.
 In plus, termometrul poate fi folosit pentru a inregistra si temperatura camerei, apa pentru baia copilului sau formula laptelui incalzit. 

Pentru a va atrage atentia, termometrul va afisa temperaturi normale sau ridicate pe un fundal de culoare verde codat - normale, portocaliu - crescute si rosu – termperatura mare.
  Ghid de referinta rapida
•     Non-contact - Nu trebuie sa atingeti, sa speriati, sa suparati sau sa treziti copilul - complet fara atingere!
•     Precizie de ± 0,2 ° C
•     Igienice si usor de utilizat
•     Masoara temperatura instant, doar apasand butonul SCAN si pozitionand termometrul la o distanta de 5-8cm de fruntea persoanei careia doriti sa-i masurati temperatura.
•     Ecran iluminat cu LED
•     Semaforul de alerte pentru temperatura: verde, galben si rosu!!  Va ajuta sa luati o decizie in privinta actiunii ce trebuie luata in functie de situatie
•     Multi-utilizare - masoara temperatura corpului, camerei si suprafatelor
•     Citeste temperatura, fie in grade Celsius sau Fahrenheit
•     Inregistreaza ultimele 32 de temperaturi masurate


Termometru profesional non-contact VeraTemp+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra