Descrierea produsului

Munchkin LATCH este unic cu o tetina sub forma de acordeon ce imita functiile sanului, creaza o senzatie naturala, asemanatoare sanului

Tetina stil acordeon pe sticla LATCH se intinde ca si sanul, ajutand copilul sa se hraneasca ca si la san .
La fel ca la san: Cand mama alapteaza, copilul controleaza fluxul de lapte prin aplicarea unei presiuni la baza mamelonului mamei.
Tetina imita mamelonul mamei prin eliberarea de mai mult lapte in timp ce copilul impinge impotriva bazei tetinei mamelonului .

Mai putini Colici: In timpul hranirii mamelonul stil acordeon se pliaza pe masura ce copilul se misca,  acest lucru permite copilului sa aiba o alaptare corecta si usoara fara ingestia de aer.
 
 
Expertii sunt de acord ca cea mai buna de tranzitie are loc atunci cand fluxul din sticla se potriveste cu fluxul alaptarii de la san.


0%BPA

Munchkin a castigat peste 30 de premii internationale care include si cel mai ravnit premiu din acesta industrie echivalentul Oscar pentru industria cinematografica : Target® Corporation Partner Award of Excellence, premiul de excelenta si inovatie in industria produselor pentru copii.