Descrierea produsului

Atentionare pentru sanatatea si siguranta copilului dvs.: pentru a asigura o buna igiena, toate componentele ar trebui sterilizate prin fierbere inainte de prima utilizare. Nu sterilizati niciodata tetina o perioada mai lunga decat timpul recomandat. Curatati produsul dupa fiecare utilizare, tetina se poate curata si in masina de spalat vase. Verificati in mod regulat gradul de uzura al tetinei trangand-o in diferite directii si incetati folosirea acesteia daca observati urme de crapaturi sau muscaturi. Daca lichidul se incalzeste in biberon, scoateti mai intai tetina si capacul.

Folosirea cuptorului cu microunde la incalzirea lichidelor poate conduce la temperaturi locale inalte asa ca verificati mereu temperatura si amestecati inainte sa hraniti copilul. Producatorul si importatorul produsului recomanda schimbarea tetinei la 2 luni de utilizare. Tetina nu trebuie folosita ca si suzeta. Folosirea indelungata a tetinei poate duce la caderea dintilor. Folositi tetinele Twistshake doar cu biberoane Twistshake.

 

Nu lasati produsele in razele directe ale soarelui. Nu ii permiteti copilului sa se joace cu elementele marunte ale biberonului sau sa se plimbe in timp ce este hranit. Produsul trebuie folosit doar in prezenta si cu supervizarea adultilor. Tetinele sunt produse din silicon fara BPA. Intreaga gama de produse Twistshake este produsa in conformitate cu standardul EN-14350. 

Tetina Twistshake a fost conceputa pentru a avea o forma cat mai anatomica, asemanatoare hranirii la pieptul mamei. Aceasta asemanare face tranzitia de la alaptare la hranitul cu biberonul usoara si sigura. Tetina are varf flexibil, forma de bulb si inovativul sistem anti-colici. 

Produsul a fost dezvoltat pe marimi astfel incat lichidul hranitor din interiorul biberonului sa aiba un ritm de curgere optim in functie de varsta si nivelul de diversificare la care a ajuns micutul:

0+ luni – lapte matern, lapte praf

2+ luni – lapte matern, apa, lapte praf

4+ luni – lapte praf, terci

6+ luni – terci, terci de faina integrala