Descrierea produsului

Dispozitiv cu certificat de uz public cu o inaltime de 100-120 cm. Va recomandam pentru crese, gradinite si scoli. Cadru din lemn are picioruse din otel cu un tobogan HDPE.

Treptele sunt facute din otel vopsite in camp electrostatic. Fixarea: se recomanda betonarea picioruselor din otel. Piese din lemn Sunt fabricate din brad borovi de calitatea I, lipit contrapozitionat iar rampa si partile laterale sunt fabricate din placaj stratificat impermeabil si antiderapant.

Intretinerea suprafetei Substantele utilizate in procesul de tratare al lemnului sunt ecologice, asigura un strat exterior durabil, fiind rezistente radiatiilor UV si nu contin materiale toxice.

Fixarea elementelor de structura Elementele de structura mult solicitate sunt fixate prin insurubare prin utilizarea suruburilor cu cap hexagonal. Aceste suruburi sunt prevazute, acolo unde acestea ies din planul suprafetei, cu capac de protectie rezistent UV, fabricat din polietilena.

In alte locuri aplicam filet metric cu cap plat. Tobogan din poliester armati cu fibra de sticla Jocul indeplineste cerintele EN 1176-1 si 1176-3 standarde, si are certificat TUV.

Informatie importanta: Materialul lemnos este un material viu, care este in contact permanent si direct cu schimbarile de temperatura, cu umezeala, respectiv cu razele solare.

Datorita contactului permanent cu conditiile meteo din exterior, pot apare unele crapaturi, fiind un fenomen natural.

Acest lucru nu afecteaza in nici un fel durata de viata a produselor.

Varsta utilizatorilor 2-14 ani

Dimensiune (latime x lungime) 90 x 350 cm

Inaltime 220 cm

Inaltime platforma 1m

Zona de siguranta: 6,9 m x 3,9 m

Greutate: 100kg

Asamblare Prima faza a fixarii cadrului este betonarea picioarelor-suport metalice colorate.

Intre partea fabricata din lemn si sol trebuie sa asiguram o distanta de 5 cm, evitand astfel ca la contactul cu solul lemnul sa absoarba umiditatea.

Cu ocazia betonarii picioarelor-suport, lasam libera o portiune de 20 cm fata de nivelul solului (si 25 cm fata de partea din lemn) iar dupa comprimarea betonului vom crea suprafata de amortizare.

Dimensiuni butuci de beton: 400x400x500 mm

 

Disponibilitate: termen de 6-8 saptamani.