Descrierea produsului

Tricicleta Kikka Ride Arrow asigura confortul atat pentru copil, cat si pentru parinte, datorita dotarii cu capotina retractabila si maner de ghidare a directiei. Tricicleta cu cadru metalic si roti rezistente cu caracteristici de carucior datorita capotinei de protectie impotriva soarelui, vantului si chiar ploii.

Arrow este o tricicleta pentru parintii care doresc un vehicul multifunctional pentru copiii lor si o alternativa interesanta la carucior. Rotile gonflabile asigura o rulare lina si confortabila si pe teren cu denivelari.

Versatilitate - tricicleta este dotata cu un maner care permite parintilor impingerea si controlul acesteia

Modularitate - odata cu dezvoltarea abilitatilor copilului, este posibil sa se demonteze diverse elemente individuale, cum ar fi manerul de impingere, parasolarul, suportul de picioare etc.

Scaun reglabil fata spate

* Copertina retractabila

* Bara de siguranta detasabila, invelita in material protector 

* Protectia textila dintre picioarele copilului si centura de sold impiedica alunecarea accidentala a acestuia din scaun

* Numeroase imbunatatiri practice menite sa creasca gradul de utilizare a tricicletei, printre care parasolarul, cos pentru jucarii

* Longevitatea - datorita materialelor si executiei de inalta calitate

* Garantie de securitate - bicicleta are toate certificatele europene necesare

Pneu din cauciuc, umplut cu spuma fina (Ewa). Simuleaza perfect pneul cu camera cu aer si absoarbe perfect denivelarile drumului. Nu face pana, chiar daca este intepat sau taiat. Nu necesita umflare. 

*Dimensiune produs montat: 100 x 80 x 47 cm

*Dimensiune produs ambalat: 60 x 28 x 37 cm

Greutate: 10 Kg

Varsta recomandata: 18 luni+