Descrierea produsului

Trotineta copii Mini Micro 3 in 1 este o trotineta pentru copiii intre 1 si 6 ani. Trotineta cu scaunel, trotineta cu ghidon mic si trotineta clasica – toate intr-un singur produs! Proiectat în colaborare cu experti în pediatrie si mobilitate, acest produs promoveaza coordonarea, echilibrul si dezvoltarea inteligentei cinetico-corporale.

Trotineta cu scaunel poate fi folosita incepand cu varsta de 1 an. Scaunelul fixat pe trotineta cu 3 roti ofera copiilor mici stabilitate si le permite sa exploreze in voie lumea din jur.  Scaunelul este ergonomic si reglabil pe inaltime. Trotineta cu scaunel poate fi folosita si de copiii care inca nu merg singuri in picioare si au nevoie de sustinere. Acestia isi vor intari muschii picioarelor si vor face rapid achizitiile motorii care le sunt necesare pentru a merge nesustinuti.

Dupa varsta de 1 an si jumatate – 2 ani, se scoate scaunelul si se lasa ghidonul in forma de O care este dimensionat pentru aceasta varsta, avand o inaltime de 51cm fata de sol. Mecanismul de luare a curbei prin inclinarea ghidonului in directia dorita dezvolta coordonarea, echilibrul si abilitatile motorii fine intr-un mod in care o tricicleta sau o biciclata nu o pot face.

De la 3 ani se pune ghidonul in forma de T, iar trotineta devine o trotineta clasica Mini Micro, care poate fi folosita pana la 6 ani. Cele 3 roti si platforma robusta confera stabilitate, iar greutatea redusa a trotinetei o face usor de manevrat de catre copil. La aceasta varsta micutii deja stapanesc perfect trotineta. Copiii cu fire sportiva isi vor consuma energia in cel mai sanatos mod – facand miscare, iar cei timizi si precauti vor deveni mai dezinvolti si independenti.