Trotineta Mini Micro Purple

Cod: Micro-purple
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 2-6 ani
Pentru: Fetite

Mini micro este cea mai sigura trotineta pentru copiii cu varste intre 2-6 ani, model elvetian premiat la nivel international.

Aceasta trotineta a fost proiectata in colaborare cu experti in pediatrie si mobilitate si promoveaza coordonarea, echilibrul si dezvoltarea inteligentei cinetico-corporale.

Mecanismul de luare a curbei prin inclinarea ghidonului in directia dorita este inteles intuitiv de copii, iar acestia vor stapani usor si rapid trotineta. Copiii cu fire sportiva isi vor consuma energia in cel mai sanatos mod – facand miscare, iar copiii timizi si precauti vor capata incredere in fortele lor si vor deveni mai dezinvolti si independenti.

Usoara, confortabila si silentioasa, Mini Micro este alegerea perfecta pentru cei mici.  Trotineta cantareste numai 1.79kg, iar ghidonul este detasabil, facand-o usor de transportat in portbagaj sau in bagajul de mana.

Inaltime ghidon:  67cm

Pe piata exista multe replici ale trotinetei Mini Micro, dar niciun model nu a reusit sa atinga standardele de calitate, fiabilitate si rezistenta ale modelului original. Stim ca doriti ce este mai bun pentru copilul dumneavoastra. Alegeti originalul, alegeti Micro!

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!