Descrierea produsului

Video monitor bebe BabyPing de ultima generatie. Un monitor video pentru bebe, inteligent si la un clic distanta. Aplicatia gratuita BabyPing va permite sa setati camera video in cateva minute si sa va conectati imediat la bebelusul vostru. Fara complicatii, fara batai de cap si fara a fi nevoie de computer.

Te conecteaza la bebelusul tau mai bine decat orice alt monitor.

Filtrul inteligent Smart filter

* Elima zgomotele si efectele statice din fundal

* Filtrul inteligent Smart Filter al video monitorului Baby Ping elimina zgomotele si interferentele de fundal pentru a va putea oferi cel mai inalt nivel de calitate al sunetului.

* Acest monitor video de ultima generatie pentru bebelusi, nu va deranjeaza constant cu un zgomot de fond atunci cand doriti sa va odihniti, deoarece BabyPing va alerteaza numai daca bebelusul plange. Vreti sa auziti totul? Atunci opriti filtrul Smart Filter si ascultati toate sunetele pe care BabyPing le capteaza.

Conectare permanenta Constant Connect

* Alerte instantanee, chiar si pe fundal

* Constant Connect functioneaza ca un tether invizibil intre dispozitul vostru iOS si monitorul video BabyPing, alertandu-va instantaneu atunci cand bebelusul plange sau anuntandu-va daca apar probleme de conectare/retea - practic tinandu-va in permanenta informati.

* Fie ca sunteti intro convorbire, vizualizati un film sau jucati un joc, BabyPing utilizeaza in permanenta tehnologia Constant Connect pentru a va alerta si a va informa oriunde va aflati si ori de cate ori este necesar.

Usor de utilizat si de instalat

* Conectati-va in cateva secunde - nu se poate mai usor de atat. Procesul de instalare in 5 pasi va permite sa monitorizati bebelusul in cateva minute, nu ore, ajutandu-va sa castigati timp pentru lucrurile cu adevarat importante in viata voastra.

Filmare invizibila pe intuneric

Imagine cristal in orice moment din zi sau din noapte. BabyPing va permite sa vedeti bebelusul indiferent de momentul din zi sau din noapte, gratie tehnologie sale automate de vizionare nocturna care se activeaza imediat ce monitorul detecteaza intunericul. Sistemul de vizionare nocturna al BabyPing este invizibil, adica nu se declanseaza nici o luminita care sa deranjeze bebelusul in timpul somnului!

Zero interferente!

Cu toate ca BabyPing utilizeaza reteaua voastra de Wi-Fi pentru a functiona, aceasta nu va emite si nu va intercepta nici un fel de semnale externe - astfel ca nu veti intercepta niciodata semnale radio ale autoturismelor care trec prin zona sau ale monitorului bebelusului vecinului d-voastra; si cel mai important lungimea de banda a Wi-Fi-ului vostru nu va fi afectata.

Monitoarele pentru bebelusi au avansat!

 

Multiplul premiat video monitor BabyPing este extreme de versatil. Atunci cand sunteti acasa are rolul de monitor video local si va anunta fiecare miscare sau planset al bebelusului vostru direct pe dispozitivul Apple din dotare; iar atunci cand sunteti plecati devine un video monitor mobil care va permite sa va urmariti bebelusul de oriunde, oricand prin conexiune 3G, 4G sau Wi-Fi.

BabyPing este singurul monitor video care a luat in consideratie cele mai importante caracteristici ale monitoarelor traditionale la care a adaugat cea mai avansata tehnologie pentru a crea un monitor video inteligent si de ultima generatie – si nu o simpla camera video.

 

 

 

 

 

Image cu produsul si cele doua aplicatii

 

 

 

BabyPing va ofera versatilitate maxima – e un monitor local cand sunteti acasa si un monitor mobil cand sunteti plecati.

De ce BabyPing e tot ce-ti trebuie?

 

 

 

 

 

 

 

Imagine cu camera video, cu iPhone si cu mesajul “your baby needs attention”

 

 

 

BabyPing functioneaza in fundal si monitorizeaza in permanenta, trimitandu-va notificari ori de cate ori se intampla ceva.

.

O alternativa la monitoarele traditionale

Usor de setat si de instalat

BabyPing este extrem de usor de utilizat si nu aveti nevoie de niciun fel de computer pentru instalare sau vizionare. Instalarea se face rapid si direct de pe dispozitivul vostru Apple (iPhone, iPad, iTouch), fara niciun fel de inginerii tehnice.

Alerte personalizabile

Nu va deranjeaza cand dormiti deoarece aplicatia Babyping va lasa sa optati pentru modul vibratii sau silentios, astfel ca veti fi avertizat in functie de optiunea voastra.

Functioneaza in fundal

 

Aplicatia dedicata functioneaza continuu in fundal, astfel ca va puteti utiliza iPhone-ul, iPad-ul sau iTouch-ul asa cum doriti fara sa va temeti ca aplicatia BabyPing s-ar putea opri – utilizati ce aplicatii doriti, dati telefoane sau navigati pe net in timp ce va monitorizati bebelusul.

 

Fii acolo chiar si cand nu esti!

 

Vizioneaza de oriunde

 

Cand nu sunteti acasa Babyping devine un monitor mobil care va permite sa va vedeti si ascultati bebelusul de oriunde prin conexiune 3G, 4G sau Wi-Fi – fara niciun cost suplimentar.

 

Impartasiti bucurii

BabyPing va permite sa oferiti acces familiei si prietenilor la video monitorul vostru. Acestia se pot conecta la bebelusul vostru de oriunde utilizand propriul lor  dispozitiv Apple.

Adaugati mai multe dispozitive de odata

Vreti sa va extindeti colectia Apple sau sa o imbunatatiti? Nicio problema, BabyPing va pernite sa adaugati mai multe dispozitive Apple si sa vizionati bebelusul in acelasi timp din mai multe camere sau locatii.

 

 

 

 

 

 

O imagine cu accesul la distanta si aplicatie

 

 

 

 

BabyPing va permite voua si celor dragi sa-l vedeti pe bebede oriunde din lume.

 

 

 

 

AICI:

Imaginea monitorului/solutiei cu iconitele ce reprezinta caracteristicile, amplasate de jur imprejur.

 

 

BabyPing monitorizeaza zi si noapte –camera video va trece automat pe modul de vizionare nocturna ca sa puteti vedea in permanenta ce se intampla cu bebelusul vostru.

 

Lider de piata in segmentul video monitoarelor wireless

Imagine si sunet de inalta calitate

BabyPing este dotat cu o camera video de mare rezolutie si cu un microfon ce capteaza sunete de mare claritate, permitandu-va sa vedeti si sa ascultati cu mare claritate tot ce se intampla in camera bebelusului.

Vizionare nocturna invizibila

Excusiv cu BabyPing! Sistemul monitorului de vizionare nocturna invizibila nu pierde niciun detaliu, dar ofera o claritate incredibila fara sa deranjeze somnul bebelusului, astfel ca-l veti putea urmari pe bebe indiferent de momentul din zi sau din noapte.

Caracteristici unice proiectate pentru voi

 

Functia premiata Constant-Connect va mentine in permanenta informati  in legatura cu plansetele bebelusului sau cu starea retelei, prin intermediul aplicatiei BabyPing.

 

 

Ce spune lumea despre BabyPing?

 

BabyPing este un monitor video pentru bebelusi, multiplu premiat si cu numeroase recenzii media pozitive care-i lauda caracteristicile.

 

Imaginea cu citatetele din presa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imaginea cu citatele din presa

 

 

 

Ce include pachetul?

 

  • Monitorul Video BabyPing–Pentru monitorizarea bebelusului.
  • Standul monitorului/montaj pe perete  - Se poate aplasa pe o suprafata plana sau se poate prinde pe perete.
  • 3m cablu cu stechee–Cu adaptori UE/UK/SUA.
  • 1m cablu de internet–Pentru instalarea monitorului.
  • 2m extensie pentru cablul de alimentare iDevice - Pentru a va extinde cablul atunci cand va incarcati dispozitivul Apple.
  • Pachet de clipsuri pentru cablu–Pentru a fixa si asigura cablurile.
  • Picioare de cauciuc atasabile–Pentru standul monitorului, daca doriti sa-l utilizati pe o suprafata orizontala.
  • Suruburi de montaj–Daca doriti sa-l fixati pe tavan sau pe perete.

Informatii suplimentare

Descarcati aplicatia BabyPing – https://itunes.apple.com/gb/app/babyping-video-baby-monitor/id460369332?mt=8

 

 

Video monitorul BabyPing functioneaza numai cu versiuni mai vechi. Incepand cu iOS 10 monitorul nu mai afiseaza imagine.

Video monitor pt iPhone, iPad,iTouch

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra