Warriors Single Set - Hexbug

Cod: ST2X477-1982
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 7-8 ani
Pentru: Baieti

* Roboteii luptatori Hexbug Warriors folosesc fizica vibratiilor pentru a se deplasa inainte si a se bate cu adversarii.

* Luptatorii viitorului vin in 4 culori (albastru, galben, rosu, verde), reprezentand 4 academii de stiinta duelului din anul 2087: Viridia Prep, Tronikon Tech, Bionika Cyborg si Caldera Prep.

* Utilizatorii isi pot echipa strategic roboteii luptatori cu o combinatie de arme mecanice si armuri, care-i pregatesc sa-si infrunte oponentii in competitiile ce se desfasoara in arenele si stadioanele de lupta din intreaga lume. Hexbug Warriors pot fi testati in Modul Antrenament (cu sanatate nelimitata) inainte de a intra in competitia reala.

* Odata ce roboteii sunt echipati si gata de lupta , pot fi trecuti in Modul Meci si intra in competitie, unde se izbesc, se imping si se ciocnesc cu adversarii, pana cand castiga sau pierd prin pierderea sanatatii, moment in care se dezactiveaza.

* In modul Meci, senzorul de soc al fiecarui robot activeaza ledul indicator de avarie, care-si schimba culoarea de la verde la rosu si clipeste din ce in ce mai des pe masura ce robotelul isi pierde sanatatea.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!