Descrierea produsului

Porneste intr-o aventura de neuitat impreuna cu zana zburatoare Tinkerbell! Cu ajutorul tau, mica zana Disney va putea zbura catre Tara de Nicaieri sau catre orice loc magic in care vrei sa mergeti. Magia e in palmele tale, doar tu faci zana sa zboare. Aseaza-ti palmele sub piciorusele ei si Tinkerbell te va urma oriunde!

Doar pentru tine, Zana Zburatoare Tinkerbell s-a imbracat in cea mai frumoasa rochita verde pe care o are si e mai frumoasa decat in desene sau in cartile de povesti. Tot pentru intalnirea cu tine si-a decorat aripioarele cu praf magic auriu si s-a pieptanat cum stie ea mai bine. Te asteapta cuminte, odihnindu-se in stativul ei mov.

Daca vrei s-o faci sa zboare, trebuie doar sa apesi butonul de pornire de pe stand. Cand Tinkerbell se ridica, pune-ti palmele sub talpile ei si misca-le usor in directia in care vrei sa zboare: stanga, dreapta, sus, jos. Daca vrei s-o opresti, prinde-o de picioare si apasa, din nou, butonul de pe stand.

Caracteristici:

Inaltime: 23 cm

Greutate: 127 g

Material: plastic, silicon

Produsul este recomandat copiilor cu varsta de minim 5 ani.

Produsul functioneaza pe baza de baterii, care trebuie introduse in partea de jos a stativului. Pentru functionare optima, jucaria trebuie incarcata cel putin 30 de minute. In timpul incarcarii, asigurati-va ca atat butonul de pe stativ cat si cel de pe rochie sunt in pozitia ON. Sunt necesare sase baterii AA, care nu sunt incluse in pret.