Descrierea produsului

Fara gluten

Gelifiant natural, pe baza de alge rosii, ideal pentru aspic, gemuri, gelatina pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmeaza a fi feliate.

Dozare: 2 g (cca 1 lingurita rasa) de agar-agar corespunde la 6 foi de gelatina si gelifiaza 500 ml lichid. Ingrediente: gelifiant agar-agar*. *din culturi certificate ecologic Informatii despre alergeni: NU contine: caju, alac, oua, arahide, peste,orz, glutamat, gluten, ovaz, alune, kamut, crustacee, proteine din lapte de vaca, lactoza, lupin, macadamia, lapte, proteine din lapte, nuci pecan, paranuss, fistic, secara, telina, vanilie, nuci, moluste,vanilina, grau, pui, porc, vita.

Poate contine urme de fructoza, leguminoase, cacao, drojdie, coriandru, porumb,migdale, piper, fructe cu coaja, mustar, susan, soia, umbelifere, scortisoara.