Descrierea produsului

Agenda cu spira Gorjuss Bubble Fairy este o fabuloasa agenda care te ajuta sa tii totul sub control.

Sunt trei sectiuni diferite in care sa-ti organizezi subiecte de rezolvat cu diferite tematici, sau poti sa-ti faci scurte insemnari. Agenda cuprinde 3 sectiuni personalizate prin design distinct, cromatica pastel si o liniatura speciala. In interior este prevazuta cu 6 buzunare tip armonica, pentru a pastra insemnari, carti de vizita etc. si se inchide cu un elastic bleu.

Agenda cu spira Gorjuss Bubble Fairy de la Santoro este foarte utila si o poti utiliza in multe moduri. Tematica Bubble Fairy o scoate in evidenta foarte bine pe simpatica fetita Gorjuss, fundalul fiind unul foarte colorat, in nuante contrastante de mov intens, bleu si galben pal. Pe fata agendei o vom gasi pe micuta Bubble Fairy in décor de stelute si fluturasi. Spatele agendei are un fundal bleu si vom regasi pe el foarte multe desene cu Bubble Fairy, stelute, floricele si animalute.

Contine:

  • 72 de pagini cu liniatura dictando, foile sunt lila si in coltul din dreapta sus sunt desenate stelute;
  • 72 pagini cu liniatura in patratele, foile sunt verzi si in coltul din dreapta jos este desenat un trandafir roz;
  • 72 de pagini cu liniatura dictando si prevazute la capat de rand cu casute pentru selectie multipla - ideale pentru intocmirea listelor, foile sunt mov, cu ciupercute desenate in coltul din jos al paginii
  • 6 buzunare tip armonica atasate copertei din fata, bleu cu bulinute;
  • totul securizat cu un elastic, iar foile sunt prinse in spira;
  • Dimensiune: 18 x 21x 3 cm