Descrierea produsului

Agenda cu spira Gorjuss Little Red Riding Hood

Agenda cu spira Gorjuss Little Red Riding Hood de la Santoro este o fabuloasa agenda care te ajuta sa tii totul sub control.

Sunt trei sectiuni diferite in care sa-ti organizezi subiecte de rezolvat cu diferite tematici, sau poti sa-ti faci scurte insemnari. Agenda cuprinde 3 sectiuni personalizate prin design distinct, cromatica pastel si o liniatura speciala. In interior este prevazuta cu 6 buzunare tip armonica, pentru a pastra insemnari, carti de vizita etc. si se inchide cu un elastic rosu.

Agenda cu spira Gorjuss Little Red Riding Hood de la Santoro este foarte utila si o poti utiliza in multe moduri. Tematica Little Red Riding Hood o scoate in evidenta foarte bine pe simpatica fetita Gorjuss, fundalul fiind unul foarte colorat, in nuante de rosu, verde si gri.

Contine:

  • 72 de pagini cu liniatura dictando, 72 pagini cu liniatura in patratele si 72 de pagini cu liniatura dictando si prevazute la capat de rand cu casute pentru selectie multipla - ideale pentru intocmirea listelor. Cu 3 sectiuni diferite si cu 6 buzunare tip armonica atasate copertei din fata, totul securizat cu un elastic.
  • Dimensiune: 18 x 21x 3 cm

Agenda cu spira Gorjuss Little Red Riding Hood

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra