Descrierea produsului

Agenda speciala Gorjuss Tartan -The Collector

Agenda speciala Gorjuss Tartan -The Collector - agenda eleganta are o coperta cu un design deosebit. Face parte din colectia Santoro Gorjuss si este perfecta pentru a nota cele mai importante informatii.

Agenda speciala Gorjuss Tartan -The Collector face parte din noile produse din gama Santoro Gorjuss si este perfecta pentru a-ti nota toate informatiile importante in ea. Coperta din fata are un model de tartan in culori de negru, gri si rosu-cires. O inima rosie, stralucitoare, si fascinanta fetita Gorjuss intregesc imaginea acestui deosebit design. A doua coperta are un fundal rosu stralucitor si o inima de tartan aplicata ca si decor.

Agenda speciala Gorjuss Tartan -The Collector contine 120 de pagini dictando, iar in interior, in coltul drept al fiecarei pagini duble, sunt desenate doua inimioare rosii. Alege un produs cu o cromatica placuta, o solutie ideala pentru orice poseta.

Aceasta superba agenda este un cadou perfect pentru micile domnisoare care vor sa isi noteze gandurile, ideile sau secretele intr-un loc special. Totodata, agenda The Collector este o piesa potrivita pentru colectii sau pentru toti cei care adora produsele speciale Santoro.

Material: Hartie

Dimensiuni: 9.5 x 7 cm

Agenda speciala Gorjuss Tartan The Collector

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra