Descrierea produsului

Agenda speciala Gorjuss Tartan -The Dark Streak 

Agenda speciala Gorjuss Tartan - The Dark Streak - agenda dedicata tuturor persoanelor stilate, care isi doresc sa aiba un produs special pentru a consemna cele mai importante informatii. Este perfecta pentru visatori si aventurieri deoarece are un design fascinant.

Agenda speciala Gorjuss Tartan -The Dark Streak este foarte atractiva si face parte din noua colectie Santoro Gorjuss. Prima coperta are un decor sub forma de inima mov, stralucitoare, cu celebra fetita Dark Streak alaturi de prietena sa zebra. Fundalul este reprezentat de un model tartan frumos colorat. Coperta din spate este stralucitoare, de culoare mov, si are aplicata o inima de tartan.

Agenda speciala Gorjuss Tartan -The Dark Streak este un cadou perfect si o solutie ideala pentru cei care isi noteaza intotdeauna tot ce le trece prin minte, fie de natura privata sau profesionala. Are un design deosebit, contine 120 de pagini dictando, iar in interiorul acestora este desenata zebra mov in coltul drept al fiecarei pagini duble. Agenda are tip de inchidere clasic si este perfecta pentru insemnari, liste, notite, idei, sau folosita ca jurnal.

Material: Hartie

Numar pagini: 120

Dimensiuni: 9.5 x 7 cm