Descrierea produsului

Antepremergatorul Zebra cu muzica de la babyINFANTINI este perfect pentru adaptate diferitelor etape de dezvoltare a copilului.

Odata cu dezvoltarea abilitatilor motorii, elementul de impingere devine un mijloc de neinlocuit de invatare si imbunatarire a mersului.

Iar atunci cand copilul stapaneste arta de mers.

Antepremergatorul are multe jucarii mari care continua sa ofere divertisment excelent.

Antepremergatorul este echipat cu un panou educational fantastic, care va oferi nu numai multe ore de distractie, dar, de asemenea, sa contribuie la dezvoltarea abilitatilor manuale si a abilitatilor copilului.

Setul include 3 jucarii separate, care in orice moment pot fi scoase si folosite indepedent acasa sau in timpul plimbarilor.

Functia de desen permite copilului sa creeze primele imagini si pian interactiv - prima muzica.

In plus, Zebra cu muzica este de asemenea echipat cu jucarii integrate care starneasc interesul si sa incurajeze jocul activ.

Cartea cu rotatie ascunde imagini colorate cu animale si oglinda in conditii de siguranta, oglinda permite copilului sa-si vada reflectia.


Antepremergatorul Zebra cu muzica ofera o pozitie verticala in timpul miscari copilului si miscare naturala a picioarelor si soldurile copilului in timp ce invata sa mearga.